n1wzAdy

Rymdpiraten Cobra den tuffaste snubben utav dom allacomment_here


Cobra, en kvinnotjusare, slagskämpe, rymdpirat och en iscool lustigkurre.

Helgen är räddad! jag hittade min Cobra DVD samlingsbox. Satan vad jag älskar den serien, shit alltså. Jag är uppvuxen med cobra. Mer eller mindre. Cobra såldes på VHS kasetter på 80talet (då dubbad på svenska, faktist var kobras svenska röst grymt bra. Som ljudas utav en exelent Thomas Bolme), och jag såg första filmen hos min dagmamma Pia (var väl kanske 10-11år, kommer inte ihåg exakt).

Efter det så vart man ett lojalt fan som följde serien enda fram till sista VHS kasetten (tyvärr så upphörde dubbningarna utav Cobra. Inte fören år 2007 fick jag tag i hela samlingen via en kontakt i Japan).


Cobra´s värsta fiende. Kristalpojken.

Men Cobra hade baskeme allt. Han var hård, tuff och skrattade döden rätt i ansiktet. Kan inte äns jämnföra Cobra med någon knappt. Han är som en kombo utav James Bond (alla brudarna + hans charm), Fantomen (alla smällar han delar ut) och Onizuka (den FD gangstern som vart lärare i anime serien GTO) för hans humor och coola attityd.

Som i en scen. Cobra och en tjej blir beskjutna utav en krypskytt i någon slags bergskedja. Då säger cobra något i stil med "Kan du vara en snäll liten flicka och gå och sätta på kaffe och ordna lite bullar så fixar jag det här". Ja, kvinnosynen är kanske lite skev.

Men seriöst talat, who cares. Hela serien är full av coola karaktärer och minnesvärda dialoger. Cobras robotkompanjon Lady (damen i rustning) ställer upp på han i vått och tort. Det kommer att behövas, då rymd maffian vill se Cobra död.

Chuck Norris må vara en utav dom tuffaste snubbarna i det verkliga livet, men i filmernas värld så har han inte en jäkla suck mot Cobra och hans psykopistol. All respekt till Buichi Terasawa, som skapade hela Cobra universumet i sitt huvud (manga serien)/Robin
Gaming Ground Sverige

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy