n1wzAdy

Ellen Ripley - Ett grymt snyggt porträtt utav Nightbirdneedlecomment_here

ellen ripley
Ellen Ripley (Sigourney Weaver) från Aliens serien. 

Aliens var den absolut första skräckfilmen som jag såg (Jag var 8-9år kanske). Fast jag såg bara delar utav den. För min far och morbror hade täckt för dörren in till vårt vardagsrum med ett täcke (Det var en glasdörr). Så jag smygtittade igenom dörren när någon gick ut eller in (Samt genom nyckelhålet).

Det gav inga direkta avtyck på mig då. Utan det var först några år senare som filmen bokstavligen skrämde skiten ur mig, och gjorde mig mörkrädd för en hel sommar. Ni vet där där scenen när Alien kommer ut ur magen på en kille ur besättningen?

Den scenen drömde jag mardrömar om i flera månaders tid. Men trots det, så vill jag alltså se Alien Återkomsten (När den gick på TV3 på 90talet). Jag var barnvakt åt min yngre bror, och mina föräldrar hade åkt iväg över helgen.

Jag minns inte vilket år det var exakt. Men jag gissar på 95-96 (Jag var då 12-13år), och det vart lite utav en repris från första filmen. Alltså, att man var halvt som halvt mörkrädd över en längre period. Men det var det värt liksom.

För trots att man var rädd, så lärde jag mig att älska Aliens och Ellen Ripley (Sigourney Weaver). Jag anser dessutom fortfarande att Alienst Återkomsten (James Cameron), är en utav de bästa filmerna i historien. Påtal om Ellen Ripley förresten.

Jag fann ett grymt snyggt Ellen Ripley porträtt  här om dagen. Det är Nightbirdneedle som gjort den snygga bilden (Allt är stickat). Själv så önskar jag att jag ägde ett sådant porträtt själv. Då jag är ett stort fan utav Alien filmerna och Ellen Ripley. 

robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy