n1wzAdy

Limp Bizkit - Live Rock In Rio 2012comment_here

Limp Bizkit
Förhoppningsvis så blir inte Stampede of the Disco Elephants ett fiasko album.

Jag är så där lagom nervös inför Limp Bizkits nya album Stampede of the Disco Elephants. För det går envisa rykten om att Limp Bizkit sålt ut sig, och att skivan är ett Pop "sellout" album. Och det tycks vara minst sagt rörigt i bandet också.

För som bekant slutade ju DJ Lethal för ett tag sedan. Men trots det, så tycks han fortfarande vara en del utav LP? För Dj Skeletor tycks bara ha varit en DJ under LP livespelningar. Sedan så har vi ju deras nya låt "City Of Angels".

Som på väldigt kort tid, blivit den mest hatade Limp Bizkit sången i historien. Och många är oroliga för hela den nya skivan kommer att gå i det spåret. I sådant fall kommer LP att välja samma väg som Linkin Park gjort, vill säga att man sålt ut sig totalt.

Personligen så fattar jag inte äns varför LP skulle göra det. De borde ju ha tjänat tillräckligt mycket pengar vid det här laget. De har pengar nog att fortsätta att göra det som de gjort de senaste 19åren. Varför ändra på ett framgångsrikt och unikt koncept?

Men vi får se, jag hoppas att sådant inte är fallet i alla fall. Samtidigt så ska det ju nämnas att många hatade Gold Cobra albumet också. Själv så tycker jag att skivan innehåller en hel del grymt bra låtar. Bla "Why Try", "Shotgun" och "Get a Life". 

Som i övrigt är riktigt bra live låtar också. Men som man brukar säga. Smaken är som baken. Det finns i alla fall en sak som inte förändrats till det sämre hos LP genom åren. Och det är deras förmåga att leverera riktigt actionfyllda livespelningar. Ta bara LPs livespelning vid Rock In Rio förra året t.ex.

Snacka om kick ass!



robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy