n1wzAdy

Varför välja Google+ över Facebook?comment_here


Jag kan föreställa mig att den här bild är tämligen provicerande för en del personer. För de som inte delar bildens åsikt alltså. Personligen så går jag bara på fakta, och google+ är riktigt, riktigt nice.

Jaha, så vart man slutligen en google+ användare idag dårå. Det efter att jag fått läst, hört och fått höra en massa tjatande om att jag "borde" gå med G+ och bli lite social på "rätt" plattform. För googles plan med G+ är givetvis att ta kunder ifrån Facebook.

Men varför ska man äns besvära sig med att gå ifrån FB till G+ då? ptja, fördelarna med G+ är många. Bland annat så sitter ju mer eller mindre G+, youtube och google search ihop. Så man har allt man gillar samlat på ett enda ställa, och allt är lätt tillgängligt också.

Den enskilt största fördelen med G+ som jag gillar mest, är det att man utan några större problem kan särskilja på jobb, kärleksliv, kompisar, familj, släkt, sportkompisar osv. Det genom så kallade "circles" (tänk typ, Robert De Niro i "Släkten är värst", när han förklarar för Ben Stiller att han INTE släpper in okända människor i hans innre cirkel), det möjliggör att man kan sortera ut vilka människor/grupper som ska få se/höra och ta del utav dina poster/bilder osv.


Kommer googles G+ att bli FBs död? jag tvivlar starkt på det. Snarare så kommer de att sammexistera med varandra, ungefär som Firefox och Chrome. Folk har ju trots allt olika smak och tycke på allt.

Kort sagt, man slipper att ora sig för att precis ALLT och alla kan ta del utav det man skriver på G+ (tillskillnad emot t.ex Facebook). Det finns visserligen verktyg i FB som gör att man kan styra lite bättre över sin säkerhet (och sitt privatliv), men de är tämligen omständiga och tidskrävande (för att inte nämna icke effektiva för det mesta).

Så ja, jag kan lugnt rekommendera G+ till de som gillar att vara sociala på nätet. Har man dessutom ett konto via g-mail eller youtube, så går det blixt snabbt att komma igång med G+ också.

Filmen här nedanför beskriver allt ni behöver veta om G+ Vs FB!



/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
Postat av: Simon

Åh vad coolt, det där ska jag nog ta och pröva! :D

Date: 2012-01-15 Time: 03:46:10 Url:
Postat av: Bella

tror verkligen inte dem kommer lyckas med det

Date: 2012-01-15 Time: 14:13:03 Url: http://rememberthiis.blogg.se/

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy