n1wzAdy

Spelen att se fram emot under 2012comment_here


Somliga säger att Bioshock Infinite i själva verkat "bara" är Bioshock 2.5. Samma sak en gång till, fast uppe i det blå. Istället för långt under vatten ytan. Vi får se hur det blir med den saken framöver!

Det ser ut som att 2012 kommer bjuda på en massa bra uppföljare, och det är inte några dåliga titlar vi får se.

På första plats har vi Borderlands 2. Jag minns första gången man träffade Dr Ned och alla andra galna människor på planeten Pandora, det första intrycket var att man började undra om det fanns ett mentalsjukhus i närheten som hade släppt iväg en massa patienter. Ett så himla bra spel!

Bioshock: Infinite
, det ska bli intressant och se vad Irrational Games har hittat på den här gången. Från en undervattensstad med galningar till en luftstad fylld med galningar, en riktigt stor förändring måste jag ändå säga.

Mass Effect 3 har ju alltid sett riktigt bra ut enligt mig, och trean ser minst lika snyggt ut som 1:an och 2:an. Sen så är det ju alltid kul att kunna välja hur du vill att historien ska sluta.


Kommer Bioware att kunna leva upp till fansens förväntningar, hypén, samt få ett värdigt slut på en annars så klockren spelserie? svaren på allt det får vi den 8 mars!

Guild Wars 2, efter att ha väntat i.. jag vet inte hur länge, men tydligen så är det 6år! Så efter sex år så fortsätter det. Möjligheten att välja mellan 5 olika raser och 3 nya klasser gör det hela ännu mer spännande. Det här är verkligen något att se fram emot.

Prototype 2, förutom att 1:an var lite stelt så var det riktigt kul, och 2:an ser ruskigt snyggt ut. Den stora valmöjligheten ur din arsenal lär vara lika bra som i 1:an, om inte bättre.

Till denna lista kan jag garantera att det kommer en massa andra titlar och uppföljare, så 2012 ser ut att bli ett riktigt spelår!
/Simon E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy