n1wzAdy

Flowin fitness - Låter nice, men funkar det?comment_here

flowin
Jätte fin reklam verkligen, men funkar verkligen Flowin fitness?


Två givna tumregler som jag ALLTID gått efter är följande. 1. Låter något för bra för att vara sant så är det i 9/10 fall just precis så. 2. I stort sett ALLT som säljs via tv-shop är rent skräp. I det här fallet så rörde det sig om en reklam för Flowin Fitness som jag såg på tv precis.

Klart att man vart lite skeptisk när man hörde hur bra den var, klockrena resultat ect ect. Precis som vanligt så går jag ENBART efter vad andra människor sagt om en vis produkt. För man kan ju inte lita på reklamer fullt ut, speciellt inte häso produkter eller tränings relaterade redskap.

Så därför vänder jag mig till er läsare, vad känner ni till om Flowin Fitness? är den bra? och ger den bra resultat?

Produktbeskrivning:
"Flowin® Fitness friktionsträning är det snabbaste, enklaste och roligaste sättet att få den kropp du alltid har drömt om. ALLA kan träna oavsett ålder eller träningsnivå.

Flowin ® Fitness är en funktionell friktionsträning, utvecklad i Sverige, där din egen kropp används som motstånd. Den är skonsamt för leder och muskelfästen och du bestämmer själv om du vill träna lätt eller hårt. Flowin kan användas oavsett träningsnivå eller ålder.

Du kan använda redskapet för att träna hela kroppen eller utvalda delar som just du vill förändra. Det räcker med bara 20 minuters träning åt gången för att ge hela kroppen en fullständig workout: mage, överkropp, rygg, axlar och armar samt ben, rumpa och lår.

Med på köpet får du även flertalet träningsövningar och träningsprogram för att du ska lyckas med din träning på både kort och lång sikt!"

/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy