n1wzAdy

Diablo 3 - Till både PC, 360 och PS3?comment_here


Blizzard är extremt förtegen om både ett eventuellt release datum för PC, samt att någon utveckling utav Diablo 3 för konsol pågår. Men i stort sätt ALLT tyder på att D3 kommer att komma ut till 360 och PS3.

De enda som verkligen snackar om Diablo 3 för fullt just nu är fansen och spelmedia, Blizzard tiger precis som vanligt som muren. Inget release datum är spikat, och man har inte heller vare sig bekräftat eller förnekat att Diablo 3 just nu utvecklas till 360 och PS3 (officiellt sätt).

Man ska givetvis inte spekulera allt för vilt, dröma sig bort osv. Men egentligen så är det rätt så uppenbart och logiskt vad som gäller. För det första så har Blizzard skyltat rätt så länge med att de söker efter personal som är insatt i både mjukvara och hårdvaran för PS3 och 360, för det andra så (råkade?) avslöjade Blizzards community manager Bashiok att D3 är tänkt att komma till konsol.

Så fyra små frågor dyker upp i mitt huvud direkt. 1. När blir releasen utav Diablo 3 egentligen? 2. Kommer Diablo ut till 360 och PS3? 3. Om Nu Diablo 3 kommer ut till konsol, kommer du PC versionen ha release samma dag som konsol versionen? och 4. Kommer konsol och pc-spelare att kunna spela med och emot varandra?

Jag tror samtliga utav de här frågetecknena (och mer där till) kommer att avslöjas och bekräftas, en efter en under årets E3 nu i sommar (5-7 juni).

Men vad tror ni själva? kommer Diablo 3 att ha release lagom till julen? och vad föredrar ni, att spela med mus & tangentbord, eller med en handkontrol?
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy