n1wzAdy

Outlaws - "Dyin's too good for 'em"comment_here


Fortfarande det bästa western spelet.


Clint Eastwood
är verkligen en evighets förknippad kultfigur inom just vilda western/Spagetti schangern. Men trots att Western genren inom film har en hel del fans så har det inte gjorts så där värst många bra och nämnvärda Western spel.

Rockstars Red Dead Redemption är dock sjukt nice, Desperados är helt okej, Gun går an och Call of juarez går den med. Men inget utav de spelen jag just nämnt har den där charmen, odödliga dialogerna och klockrena spelkänslan som Lucasarts FPS western klassiker Outlaws från 1997 har (spelet får än att tänka tillbaks på nes klassiker som Gun Smoke och Lone Ranger).

Musiken i Outlaws är bara den i sig ett helt eget kapitel, epic är bara förnamnet på Clint Bajakians (Sam and Max Hit the Road , Monkey Island 2, Maniac Mansion: Day of the Tentacle mfl) Outlaws soundtrack. Grafiken i Outlaws är handmålad (Outlaws drivs utav en förbättrade Jedi grafikmotor) och det skänker en odödlig charm till spelet, en charm som inte bleknat ett dugg under årens gång.

Handlingen och spelkänslan har inte rostat något heller
sedan Outlaws hade release för snart över 14år sen. Det är en minst sagt imponerande bedrift och ett tydligt tecken på hög kvalité. Få titlar och spelutvecklare lyckas med det, Blizzard lyckades med det med sitt Starcraft, ID Software med sitt Doom och Square med sitt Chrono Trigger.

I Outlaws så spelar man som den fd U.S Marshal mannen James Anderson. Han levde ett stilla liv ute på landsbygden ihop med sin fru och dotter, ända fram tills Dr.Death och Slim Sam bestämde sig för att göra ett hembesök hos Anderson familjen medans James var ute på andra ärenden.

Det hela slutade med att James fru (Anna) blir svårt skadad och att deras dotter (Sarah) blir kidnappad. James uppdrag är rätt simpelt, hämnas sin fru och rädda sin dotter ifrån banditerna. Men vilket spel Outlaws är sen, det är ett sådant spel som man MÅSTE spela igenom minst en gång under sin livstid.

Så vad väntar du på? get going!/Robin
Gaming Ground Sverige
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
Postat av: ' eemmaaj ' Saveu ♥

Ja men precis ;)

Date: 2011-05-29 Time: 15:28:28 Url: http://saveu.blogg.se/

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy