n1wzAdy

Postal 3 - Spelbranchens egen badboy v3.0comment_here


Vad ska Postal dude hitta på för dödligt bus idag då tro?

Jag kommer inte ihåg exakt vilket år det var, men det var någon gång på 90talet. Jag såg en rätt udda reklam annons i PC Gamer för ett spel som jag vare sig sett eller hört talats om förut. Running With Scissors kallade spelföretaget sig självt.

Det ringde inga klockor i mina öron, men annonsen för deras spel såg cool ut tyckte jag. Kort där efter så kom en recension via PCG och ett spelbart demo. Jag hade aldrig tidigare fått nöjet att spela som en psykopat/seriemördare som gått berserk förut.


Jag undrar just hur mycket droger och alkohol Running With Scissors konsumerar i samband med sitt spelskapande?

Det här var något helt annat, det var helt galet, sjukt och äcklande, det här var Postal. Jag gillade första Postal och Postal +, men del 2 var inte min grej. Det kändes liksom inte lika roligt och charmigt längre, det kändes som om Running With Scissors bara fokuserat på att kasta in så många provocerande grejer som möjligt i Postal 2, och struntat helt och hållet i allt vad bandesign, spelkänsla och spelglädje heter.

Postal 2 var kul i någon kvart på sin höjd typ, sedan avinstallerade man skiten. Postal 1 var liksom något helt annat, jag fann det dessutom tämligen underhållande. Men nu står Postal 3 inför dörren (titeln är dessutom en multi-format titel. PC, 360 och PS3), och del 3 verkar vara bra mycket mer lovande än Postal 2.


Postal serien är lika förknippat med våld, massmord som med lättklädda "riktiga" brudar.

Jag antar att ni redan sett den senaste trailern som visades upp under årets E3 mässa? grafiken kanske inte får någon att göra i brallan, men Postal 3 är helt klart den snyggaste delen i serien så här långt. Den sjuka Postal humorn är dessutom helt intakt.

Vad sägs t.ex att gå loss på människor med en aggressiv grävling? jag noterade även att man nu kan välja mellan att vara god och ond (Fable, fast hardcore versionen). Jag förstår dock inte riktigt baktanken, det känns ju lite som om att sitta och kolla på censurerad porr.

Man spelar ju knappast ett spel som Postal för att vara god? då kan man ju lika bra spela vilken annan speltitel som helst mer eller mindre. Klart som fan att man ska vara ett ondskan själv, sprida förödelse och död vart än man går.

Så nej, jag förstår inte poängen med den val möjligheten. Men kommer Postal 3 att bli bra då? det får vi veta om ett par månader, för Postal 3 har nämligen release i år.

robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy