n1wzAdy

Riktigt svettiga NHL räddningarcomment_here


Ed Belfour, min stora idol när jag var liten.

Goddamn vad jag älskar hockey och NHL. Skulle lätt ha sålt min själ för att få ha spelet för Chicago Blackhawks. Kommer ihåg när jag såg min allra första NHL match på tv (måste ha varit 91-92 eller något sånt). En del väljer/håller ju på ett visst lag för att dom är födda i den staden, här släktningar där osv.

Men just valet av NHL lag baserades nog för dom flesta i min ålder (8-10år) efter lagets färger, logotyp, lag namnet, samt efter hur dom spelade. Jag vart ett Blackhawks fan efter att ha spelat det allra första NHL spelet för Megadrive och efter att ha sett dom på tv.

Sedan så vart jag väldigt imponerad utav deras målvakt från det tidiga 90talet också, Ed Belfour. Vet inte om ni minns hur det var. Men hockeykort var typ som guld back in the day´s. Ni vet, guldlogo uppe i hörnet, det var bra grejer. Medans silver var typ okej. Sedan fanns det kort som inte hade någon logo alls, dom var knappt värt ett piss.

Jag har faktist till och med kvar vart enda hockeykort som jag samlade på mig från 1an till 9an. Måste vara en bra bit över 1000kort, om det nu räcker. Har allt i plastfack i pärmar, liggandes någonstans.

Jag kommer även ihåg att jag brukade hålla koll på målvakts statsen, hur höga räddnings % olika målvakter hade. För en målvakt är minst halva laget, anser jag ialla fall. Är målvakten crap, då blir det också många mål bakåt. Därför tycker jag inte att det känns mer än rätt att hedra några utav NHL´s bästa målvakter med några videos, där man får se dom in action.

Ha en bra helg allihop!/Robin
Gaming Ground Sverige

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy