n1wzAdy

Icy Tower 2 kommer till Android

icy tower 2
Tanken är att Icy Tower 2 ska släppas till Android innan julafton.

Icy Tower 2 har funnits ute ett tag till IOS. Men då Free Lunch Design (utvecklarna utav både Icy Tower 1 och 2) lyssnar på sina fans och deras önskemål. Så kommer de även att släppa Icy Tower 2 till Android innan julafton.

En bättre julklapp än så kan väl Icy Tower fansen knappast få?
 


robin
/Robin E
The Gaming Ground

Nine Inch Nails - CRU5H3R Remixes

trent nin
Trent Reznor. Grundaren utav NIN, och ett musikaliskt geni.

Jag kan inte direkt påstå att jag är religiös utav mig (inte alls för att vara 100% ärlig). Men jag har i alla fall en musik gud. Och hans namn är Trent Reznor. För i min bok så spelar NIN i samma liga (om inte högre ändå) än t.ex. Beatles, Led Zeppelin och Black Sabbath.

För inget band har berört mig så mycket som NIN gjort med sin musik. De enda banden som jag direkt kan jämföra med NIN (på det känslomässiga planet för min del) är KMFDM och Korn. Men min absoluta favorit är NIN i alla lägen.

Och passande nog så fann jag min väg till CRU5H3R excellenta Nine Inch Nails remixar. Lyssna och njut!
 


robin
/Robin E
The Gaming Ground

No Virus Allowed - Sjukdomar måste utrotas

no virus allowed
Det som händer när man druckit för mycket redbull.

Jag vet, jag vet. Det mesta handlar om de levande döda just nu. Men det finns de som försöker att göra något nytt med konceptet. T.ex. som indie studion Ragnark Game Studios, och deras No Virus Allowed. Sure, spelet är i ett väldigt tidigt stadium, och ser kanske inte så där jätte mycket ut för världen.

Men ambitioner och potential råder det då ingen brist på. Vill ni så kan ni dessutom ladda ner ett tidigt demo för No Virus Allowed. Det ska bli intressant att se om No Virus Allowed letar sig in på IndieDBs topp 100 lista framöver.robin
/Robin E
The Gaming Ground

Indie of the year 2012 - Gör din röst hörd!

indiedb 2012
Vem kommer att vinna i år tro?

Så har det snart blivit dags för årets Indiedb att gå av stapeln. Och redan nu så är det över 5,500 spel som slåss om att bli nr ett i år (eller ja, att komma med på topp 100 listan i alla fall). Och det är upp till oss att hjälpa Indiedb att välja ut de 100 bästa genom att rösta.

Och jag säger bara en sak. Om INTE Hotline Miami kommer bland de topp 10 bästa, så kommer jag att gå apeshit. Som jag förstått det, så kommer man att kunna sätta igång och rösta inom loppet utav 10dagar. Så håll era ögon och öron öppna efter startskottet för Indiedb 2012!

robin
/Robin E
The Gaming Ground

Wheelchair Warriors - Låt rullstols kriget börja!

wheel chair warriors
De handikappade är inte så hjälplösa och ofarliga som folk tror.

Komiskt nog så skrev PC Gamer en väldigt intressant och matnyttig artikel om just Gamers med funktionshinder nu senast. Och vad tror ni jag får syn på för spel idag då? Just precis, ett spel som kretsar runt folk med just funktionshinder.

Fast det hindrar då inte deltagarna från att montera raketgevär och miniguns på deras rullstolar. Wheelchair Warriors är ett minst sagt annorlunda spel för IOS. För jag kan då knappt komma på någon speltitel där man använder sig utav rullstolar.

Nåväl, jag har dock inte den blekaste om Wheelchair Warriors är ett bra spel eller ej. Trailern gjorde mig nyfiken på spelet dock.
 

robin
/Robin E
The Gaming Ground

Chivalry Medieval Warfare EP01 - Run to the hills!

chivalry medieval warfare
Torn Banner Studios bästa spel så här långt imo.

Jag har spelat Chivalry Medieval Warfare i ett par veckors tid nu. Och jag har verkligen fastnat för CMW. För det finns inget FPS spel (enligt min åsikt) som erbjuder samma mäktiga och tuffa känsla som CMW gör. För det är liksom mer än bekvämt att skjuta någon på avstånd i COD, CS, BF3 osv (eller i stort sätt vilken annan FPS titel som helst).

Men i CMW så är det blodiga och våldsamma närstrider som gäller (Ja, det finns långdistans vapen också, men 80-90% utav spelet består utav öga mot öga kamper). Och det ska nämnas att CMW bara skrapat på ytan för vad som går att göra.

Med andra ord, CMW kommer att utvecklas och växa ännu mer framöver. T.ex. så tycker jag att realismen borde höjas ett par snäpp till. Det är bla lite konstigt att en person som tar emot ett slag från en gigantisk hammare, bara kan skaka av sig en parrering och attackera direkt.

Något sådant borde resultera i att personen ifråga antingen ramlar baklänges, eller åtminstone tappar garden. Men, men, man kan väl inte få allt antar jag. Men i överlag så är Chivalry Medieval Warfare ett grymt bra spel, så bjuder på många trevliga (och otrevliga) spelupplevelser.

Jag har även hunnit med att banda in en hel del ingame filmer. Så det här är den allra första episoden. Och ja, jag gillar Iron Maiden (om ni inte kunnat gissa er till det).jonas
/Jonas E
The Gaming Ground

Company of Heroes 2 - Gameplay debut

company of heroes 2
COH2 är den mest efterlängtade RTS titeln på väldigt, väldigt länge.

Relic Entertainment publicerade precis den allra första gameplay debut trailern för Company of Heroes 2. Och jag kan redan nu säga att det luktar GOTY lång väg om COH2. Ni kan glömma alla andra RTS titlar, för COH2 kommer att äga sönder allt och alla vid release i början utav nästa år.

Men ni får väl beskåda trailern och avgöra den saken själva.robin
/Robin E
The Gaming Ground

Suck Tower Episode 1 - The suck

suck tower
Troligen den stördaste serien på längre. Me like!

Som en perfekt avslutning på den här annars så kalla dagen. Så tänkte jag presentera er för en liten webbserie vid namn "Suck Tower". Som i korta drag är en tecknad serie som driver med det mesta inom fantasy och medeltids genren (Sagan om ringen, Skyrim, you name It!).

Dialogerna och karaktärerna i Suck Tower är så där lagom störda och charmiga. Så gillar man serier som Family Guy eller Futurama. Då är det här serien för dig!robin
/Robin E
The Gaming Ground

CaptainSparklez - Bakom Minecon 2012 panelen

captainsparklez
Jordan "CaptainSparklez" Maron. Som ser läskigt mycket ut som Pewdiepie imo.

Minecon må vara över för det här året. Men det behöver nödvändigtvis betyda att Minecraft festen ska vara slut för det. För det laddas ju fortfarande upp nya videos från Minecon 2012. T.ex. CaptainSparklez egen Minecon 2012 video.

Där CaptainSparklez berättar om varför han älskar Minecraft, och hur han gick från en okänd youtube användare. Till en youtube superstjärna. Matnyttigt, intressant och underhållande minst sagt. Så enjoy!robin
/Robin E
The Gaming Ground

Metro Last Light - Från rik till fattig

metro last night
Om Stalker 2 går i graven. Då finns det bara Metro Last Light kvar att hoppas på.

Inte för att vara negativ. Men borde inte 4A Engine släppa lite fler ingame videos på sitt Metro Last Light, istället för vanliga real life action filmer. Jag menar, de har ju släppt en handfull sådana redan postapokalyps känslan och allt är ju redan satt sedan tidigare liksom.

Nåväl, denna gången så är det en tjej som går från rik till en fattig prostituerad. Allt efter att helvetet brakat löst. Man kan väl säga att hennes liv gick från underbart, till ett helvete på bara ett par timmar. Man kommer nog att träffa på många karaktärer så som henne i Metro Last Light.

För i Metro Last Light så betyder ens tidigare samhällsklass innan postapokalypsen inte ett piss. För nu är det jungelnslag som gäller, och pengar har inget värde längre. Det är istället sådant som vapen, ammunition, vatten, mat och sjukvårdsmaterial som är den nya valutan.

Jag längtar verkligen efter att få spela Metro 2034 på en ny dator. Så jag hoppas verkligen inte att Metro Last Light blir nedlagt.

Det sägs att releasen kommer att äga rum under det första kvartalet nästa år. Så vi får väl se hur det blir med den saken.robin
/Robin E
The Gaming Ground

Dirty Bomb - Splash Damages nya spel

dirty bomb
Frågan är bara om Dirty Bomb kommer att tillföra något nytt till FPS genren. Eller om det "bara" blir ännu en FPS titel i mängden.

Det är nog långt från alla som är bekanta med de engelska spelutvecklarna Splash Damge (som bla utvecklat Wolfenstein - Enemy Territory, Enemy Territory - Quake Wars och nu senast Brink). Men de har på nytt presenterat sig för världen med deras nya FPS titel Dirty Bomb.

Det enda som finns att beskåda från Dirty Bomb just nu. Är en tämligen blygsam och kort trailer för spelet. Och Dirty Bombs hemsida avslöjar inte så där jätte mycket heller. Man kan dock urskilja en del grejer. Bla det uppenbara, att  Dirty Bomb är en FPS titel som kretsar kring smutsiga bomber (googla).

Och att Dirty Bomb kommer att släppas till Ios och konsol (PC och Android lär nog dock följa inom kort). Fast jag kan redan nu säga att folk är besvikna, då man hellre hade velat se en uppföljare till Brink. Men, men. Man kan ju inte alltid få allt...
 


robin
/Robin E
The Gaming Ground

Zombie Reskins - En DayZ kortfilm

 mr zombie face
Han har bara haft en dålig hårdag. Annars så är allt cool.

Inte nog med att DayZ är ett grymt bra zombie spel. Det finns även stora möjligheter att skapa intressanta filmer direkt i DayZs värld. Något som nnuuVIDS också gjort. Hans/Hennes DayZ kortfilm "Zombie Redskins" var minst sagt, ehrm, "annorlunda".

Men intressant, och skräckinjagande. Ni får väl checka in den själva vetja. Om ni vågar vill säga.
 


robin
/Robin E
The Gaming Ground

När Avicii och Skrillex låt Levels möter Metal

eric erock calderon
Eric "Erock" Calderon In action.

Jag trodde aldrig att jag skulle se och höra någon göra en Metal cover remix på Skrillex och Aviciis låt "Levels". Men jodå, Erick Erock" Calderon har gjort just precis det. Erock vart kändis över en natt efter att han gjort en Metal cover på Lady Gagas låt "Bad Romance".

Har ni inte hört Erock rocka loss förut. Då är det helt klart på tiden att ni göra det!robin
/Robin E
The Gaming Ground

Blade and Soul - Sydkoreanskt F2P mmorpg

blade and soul
Blade and soul är verkligen sockersött. Men låt er inte luras utav de gulliga varelserna. De är nämligen väldigt blodtörstiga utav sig *sarkasm*.

Då jag är ett stort fan utav Hyung-Tae Kim konst och skiss stil. Så fann jag min väg till det Sydkoreanska free-to-play mmorpg spelet Blade and Soul. Och precis som jag skrivit många gånger förut, så är jag inget större fan utav mmorpg.

Eller, jag spelar knappt mmorpg spel alls. Det utav två enkla anledningar. 1. Jag har inte tiden, och 2. I stort sätt alla mmorpg spel ser ut som wow kloner (Jag är så less på Fantasy att jag kan spy...). Men, det finns hopp till och med för mig på mmorpg fronten.

För som jag nämde tidigare så fick jag upp ögonen för Team Bloodlusts Blad and Soul (För PC och PS3), och jag har precis börjat spela spelet. Och det dröjde inte många minuter innan jag fastnade för spelet. Hela den grafiska stilen, karaktärs designen osv.
 
Är man less på Wow, och inte har råd med Guild Wars 2. Då kan Blad and Soul vara ett bra alternativ faktiskt.robin
/Robin E
The Gaming Ground

Flashout 3D - Det nya Wipeout?

flashout3d
Det är i princip omöjligt att INTE tänka på Wipeout när man ser Flashout 3D.
 
Studio Liverpool och Wipeout må ha gått i graven. Men det tycks som om de polska spelutvecklarna Jujubee, tänker föra vidare Wipeouts själ i och med Flashout 3D. Givetvis så har inte Flashout 3D något att göra med Wipeout och Studio Liverpool (Så vit jag vet).

Men det är ju uppenbart att Jujubee sneglat en hel del på just Wipeout. Inte mig emot dock, för hela Wipeout serien är ju grymt bra (på det stora hela), och risken är ju som sagt var stor för att vi aldrig kommer att få se någon ny Wipeout titel.

Eftersom Studio Liverpool upplöstes för bara någon månad sedan. Så jag hoppas verkligen att Flashout 3D kan ta över efter Wipeout, för jag älskar den typen utav racing upplevelse. Vi får se. Flashout 3D är i alla fall tänkt att komma ut till både IOS, Android, PC och Mac inom kort.

Produktbeskrivning:
"FLASHOUT 3D by Jujubee is the best racing experience for your mobile device! Get into one of your ultra fast ships and join the competition! Use rockets and guns to fight your way to victory in all events and become the best racer in the whole galaxy! "

Features:
- Amazing 3D graphics!
- Full Retina support!
- Great and unique electronic music!
- Addicting Career Mode!
- Highly-detailed and amazing racing circuits (New York, Beijing, Berlin and many more)!
- Dozens of challenging races!
- Upgradeable, super-fast ships!
- Precise, fun and awesome controls!
- Full accelerometer support!
- Many cool and useful bonuses!
- Deadly and destructive arsenal of weapons!
- Clever AI, adapting to your style of play!
- Interactive Equalizer – music affects graphics!
- Gorgeous visual effects!
- 3 control layouts!
- Vibrations (if supported by device)!
- Additional effects on iPhone 4S, iPhone 5 and iPad 2/3/4/mini!
- Apple TV and TV Out support!
- Leaderboards and achievements via Game Center!
- iCloud support – one save file for all devices!
- Universal App!
- Facebook and Twitter support!
- And even more!

OBS! VARNING FÖR BLINKANDE LJUS


robin
/Robin E
The Gaming Ground

Beavis and Butt-head - Evolutionen suger

beavis and butthead
"I clubbed his ass" xD

Mike Judge ägde verkligen MTV på  90talet. Men på 2000talet lyste han med sin frånvaro. Därför var det grymt nice att han kickade igång Beavis and Butthead igen via MTV. Även om de nya avsnitten är väldigt bra, så är original serien fortfarande bäst imo (troligen så beror det på att jag växte upp med serien på 90talet).

Ett utav mina favorit avsnitt är "Evolution sucks". Där Butt-head tror sig ha fått en snilleblixt om hur han och Beavis ska få, ehrm, lite "action" med det motsatta könet. Men precis som vanligt så gick det inte vägen.robin
/Robin E
The Gaming Ground

D3 - Azmodan slaktad på under 6sek på inferno

d3 azmodan
Azmodan må se överjävlig ut. Men har man rätt utrustning, skillsen och tålamodet. Så har han inte en suck i helvete.

Skam den som ger sig brukar man ju säga. Och det stämmer nog rätt bra in på mig. För jag har köttat i Diablo 3 sedan spelet hade release nu i somras. Svårighetsgrad efter svårighetsgrad, boss efter boss, patch efter patch.

Jag är väl lite som de som försöker sig på med speedruns. Fast jag försöker istället spöa på bossarna på så kort tid som det bara går. I det här fallet så rör det sig om uber fettot Azmodan. Som jag piskade på under 6 sekunder på inferno.

Jag lyckades även att fånga allt på film. Så kika in filmen om ni känner för det =)jonas
/Jonas E
The Gaming Ground

Läckta detaljer om Bungies Destiny spel

bungie destiny
Destiny utspela sig 700år från nu (2712, med andra ord).  Och miljöerna tycks vara minst sagt ogästvänliga.

Det här vart nog veckans stora snackis på internet. Det efter att IGN lyckats komma över både info, detaljer och konceptbilder från Bungies spelprojekt "Destiny".Destiny bilderna fick mig att tänka på en bladning mellan Lost Planet och Halo faktiskt.

Det är i och för sig inte så konstigt. Med tanke på att Destiny innehåller både utomjordingar, utomjordisk teknologi och ogästvänliga platser. Frågan är bara om Bungie kan leverera något som slår Halo? För det kan då inte vara kul att leva i skuggan utav sina tidigare skapelser.

Speciellt inte nu när de inte äns har hand om Halo längre...

"Our story begins seven hundred years from now in the Last City on Earth, in a Solar System littered with the ruins of man’s Golden Age. A massive, mysterious alien ship hangs overhead like a second Moon. No one knows where it came from or what it’s here for, but only that it’s our protector. Meanwhile, strange, alien monsters creep in from the edge of the universe, determined to take Earth and the Last City. We are young ‘knights’ tasked with defending the remains of humanity, discovering the source of these monsters and – eventually – overcoming it.

The docs leaked to IGN further describe "Destiny" as "designed for your inner seven year old" and at the same time “fun and accessible to all,” hinting at the studio's intentions to make a more widely-accessible game than "Halo" in terms of demographics. The art style seems to be aiming for something a little more mature, though--a mix of Moebius with some of the modern sensibilities of "Appleseed" creator Masamune Shirow.

Bungie had the last word, though: over on B.net, the developers promised more detail in the coming days about what they've been up to with "Destiny," and provided the official still up above. IGN has a bunch more watermarked images on their site for you to check out."

Källa:
IGNrobin
/Robin E
The Gaming Ground

Iron Man festar järnet

iron man drunk
En drink för mycket för Iron Mans del.

Jag vet att man inte ska skämta om alkoholproblem. Då det är ett stort samhällsproblem. Men i det här fallet så kunde jag inte låta bli. Speciellt inte då Iron Man är högst aktuell i och med Iron Man 3 (som går upp på bio nästa sommar).

Jag har inte så där jätte stor koll på om karaktären Iron Man har problem med spriten i den tecknade serien eller ej. Men i Marvel Vs Capcom spelet så tycks Iron Man ha problem med drickandet. Något som nu fångats på film.

Lyckat värre att spy i sin egen hjälm när man har den på sig xDrobin
/Robin E
The Gaming Ground

KMFDM släpper nytt album 2013 - Kunst

kmfdm kunst
Facebook tog bort Aidan "Brute!" Hughes album cover från KMFDMS FB sida. Bra där...

Det här var ju en trevlig överraskning. Jag hade helt missat att KMFDM kommer att släppa sitt nya album "Kunst" den 26 Februari nästa år. Och precis som vanligt så är de väldigt kontriversiela och samhällskritiska. Det stöder bla ryska gruppen Pussy Riot (det finns till och med en låt med samma namn på Kunst albumet).

Något som gjort att det blivit en hel del heta känslor på nätet. Fast mest dels så handlar allt om Aidan "Brute!" Hughes" (Han har gjort i stort sätt all album design för KMFDM genom åren) album cover för Kunst. Där man kan skymta en halvnaken amazonkvinna med motorsåg, som går loss på ett kristet kors.

Så det lär väl bli livat värre på releasedagen kan jag föreställa mig. Jag gillar dock albumet så här långt, eller ja, om Kunst håller samma kvalité rätt igenom som låten "kunst". Då kan kunst mycket väl bli ett odödligt KMFDM album (som består utav 10st låtar).

Hur som helst så är Kunst ett givet köp för min del, som det trogna KMFDM fanet jag är..
 


robin
/Robin E
The Gaming Ground

Etrian Odyssey IV - Release den 26 Februari!

etrian odyssey 4
Kommer Atlus att kunna ta till vara på 3DS unika egenskaper och möjligheter?

Så vart det officiellt och spikat. Att Etrian Odyssey IV kommer att släppas till 3DS den 26 Februari alltså. Och Etrian Odyssey är ju inte vilken RPG serie som helst heller. Utan serien går flera år tillbaks tiden, samt så har Etrian Odyssey hunnit bygga upp en rätt stor och trogen fanbase.

Så jag hoppas verkligen att Atlus kunnat hantera 3DS hårvaran på ett så bra sätt som möjligt. Så att inte Etrian Odyssey IV bara kommer att vila på en massa grafiska gimmicks och 3D effekter (som man annars helst stänger av...).

Men vi får se, de tidigare Etrian Odyssey spelen var/är ju väldigt bra. Så förhoppningsvis så kommer del 4a att bli det också.
 


robin
/Robin E
The Gaming Ground

Thorvalla - Från hjärnan utav Planescape Torment

thorvalla
Det finns mycket potential i Thorvalla. Men folk tror inte riktigt på kickstarter projektet.

Att ha ambitioner, drömmar och mål är aldrig fel. Men jag undrar om inte Guido Henkel (producenten för Planescape Torment, och författaren bakom Jason Dark - Ghost Hunter) tagit sig vatten över sitt huvud. Inget illa menat mot Guido. Han har talang, och han har min respekt.

Men, Hans indie RPG projekt Thorvalla är nog lite väl luddigt för att folk ska ge bort en miljon dollar för att ro projektet i hamn. Det finns inget riktigt ingame demo, och inte heller någon solid affärsplan för HUR Thorvalla ska bli en verklighet efter att projektet finansierats.

Kort sagt, var, hur och när. Nog för att självaste Neal Hallford (Dungeon Siege, Might and magic 3, Betrayal at Krondor mfl) jobbar på Thorvalla projektet. Men som sagt var, folk är inte riktigt övertygade. Och tiden är knapp också.

Det är bara 20 dagar kvar på Kickstarter klockan. Och målet är som bekant att få ihop 1 miljon dollar. Något som känns väldigt avlägset, med tanke på att man bara lyckats skrapa ihop 40,000 dollar i dagsläget...

Förhoppningsvis så har jag fel i det här fallet. För missförstå mig inte. Thorvalla ser ut att kunna bli ett intressant RPG-spel. Det är bara det att det är en stor skillnad mellan att presentera något, och faktiskt få det från pappret till en färdig och bra produkt.

Neal och Guido har mina lyckönskningar dock.

Produktbeskrivning:
"Thorvalla is a new fantasy computer RPG featuring a 3D isometric top-down view and a level of depth that pays homage to the classics. With a party-based single-player gameplay that boasts a deep skill and trait system, Thorvalla hearkens back at traditional role-playing games, just the way you loved it when playing games like Realms of Arkania or Planescape: Torment.

Topped off with a story that is alive with creatures, rich with lore and ripe with opposing factions and memorable characters that don’t shy away from bickering, Thorvalla combines all the right elements that fans of great role-playing games have come to expect."

Features:
- High fantasy, party-based role-playing game in a fresh Nordic setting
- Party-based single player RPG
- The return of Norse dragons. The good ones, and of course, the evil ones
- Eight character classes combined with a complex skill system for flexible character development
- A tactical, strategy-infused combat system featuring magic along with melee and ranged combat
- DRM-free
- Using Unity3D technology
- Full Windows, OSX and Linux supportrobin
/Robin E
The Gaming Ground

Wii mini update!

wii mini
Får det lov att vara en Wii minus extra allt till priset utav 700kr+frakt?

Det hann bara gå någon timme efter att jag skrivit min artikel om Wii Mini. Så vart konsolen inte bara bekräftad utav Nintendo. Utan alla detaljer kring konsolen avslöjades också. Och folk vart inte imponerade kan jag säga. För det första så är Wii mini Kanada exklusiv (till en början i alla fall).

För det andra så har Nintendo stripat Wii mini från i stort sätt allt som den normalstora Wii konsolen har/hade. Bla så har den inget stöd för Wifi, inga minneskortsplatser, det går inte heller att koppla upp sig mot nätet, och Gamecube bakåtkompabiliteten har plockats bort.

Wii mini låter då inte som någon vinnare i mina öron i alla fall. Man kan väl sammanfatta konsolen som en mycket sämre (men mindre) version utav vanliga Wii. Sure, priset på Wii mini kommer att ligga på blyga 700kr.

Men vad ska jag med en sämre produkt till? Den 7 December så kommer Wii mini att ha release i Kanada i alla fall. Jag tog mig även friheten att handplocka några kommentarer kring Wii mini från youtube. Jag tycker de träffar mitt i prick imo.

"The fuck? Why would the remove all that? Game cube I can kind of understand (still sucks that it's gone) but why the Wifi, all internet access, and memory slots. So I won't be able to get anything from the store that they have, or transfer saves. Seriously Nintendo, what the bloody fuck? Why even release something that is worse than the original?" - xXBornToGameXx

"I agree that this blows, but you know what - it'll sell a truckload, because many parents families will buy it to keep their kids entertain. I don't think this is as stupid a move by Nintendo as most people think. Annoying to those of us who know better, but a smart attempt to capture more of the casual/family crowd which, let's be honest, is what Nintendo is all about these days. They don't give a crap about the "gamer" anymore." - GrimJackal

"So basically the Wii is more useless now then it ever was." - PrimeGamer91robin
/Robin E
The Gaming Ground

Mario the zombie 4 - Mario har blivit en zombie!

mario the zombie
Det tycks som om världens kändaste rörmokare råkat ut för den berömda zombie sjukan. Taskigt läge.

Tydligen så skulle pressen, pressen, hypén och allt bli för mycket för Mario till slut. Jag syftar på Wii-U releasen som snart ägt rum över hela världen. Jag menar, kan ni fatta vilken enorm press Mario har på sig att leverera? Så har ju hans karriär i stort sätt sett ut sedan 80talet, och inför varje ny Nintendo konsol.

Jag hade dock inte räknat med att han skulle bli förvandlad till en zombie som följd utav Wii-U releasen. Så vem vet, kanske dyker Mario upp som en karaktär i ZombiU inom kort xDrobin
/Robin E
The Gaming Ground

Garry´s modd får Kinect stöd

kinect for garrys mod
Något säger mig att det här inte kommer att slut bra.

All visste vi väl att det här skulle hända förr eller senare. Och tur är väl det. För det är ju en rätt igenom genialisk ide att sammanföra Kinect med Garry´s modd. Ja, ni läste rätt. Man kan nu använda sig utav Kinect i Garry´s modd.

Och resultatet utav den produkten kan ni beskåda i videon här nedanför. Let the madness begin! xD
 


robin
/Robin E
The Gaming Ground

Wii mini släpps redan i December?

wii mini
Även om det är sant. Så förstår jag inte poängen med det? Wii är ju redan liten, och Wii-U är ute i handeln.

Liten, mindre minst. Och så har vi ryktet om Wii mini. En omöjligt ännu mindre version utav Wii konsolen. Nintendo har än så länge inte kommenterat det hela. Men om det är sant. Hur mycket mindre tänker de då göra Wii egentligen?

Jag menar, den är ju redan minimal. Sure, PS2/PS3 slim är nog lite mindre (tror jag). Men säg att Nintendo tänker göra Wii 50% mindre, då lär man ju knappt se den fast än den är placerad framför en. Samt så är ju Wii-U här också.

Så nej, jag förstår inte poängen med att göra en flera år gammal konsol (som redan är liten) mindre.robin
/Robin E
The Gaming Ground

TGG Top 100 Video Game Babes 2012

tgg top 100 video game babes
Bara en kan vara nr 1. Men vem vart nr 1?

Jag längtar verkligen till den dagen då man har snabbare bredbandsuppkoppling. För det tar verkligen en halv evighet för mig att ladda upp filmer. Nåväl, efter mycket och men så kom vår Topp 100 tv-spels brudar 2012 video upp i alla fall.

Det kommer att vara en del otippade karaktärer med på listan. En del kommer ni nog att känna igen, andra inte. Och undrar ni vilken kvinnlig spelkaraktär vi valt ut som nr 1 för 2012. Så får ni helt enkelt checka in videon =)robin
/Robin E
The Gaming Ground

Får det lov att vara lite Portal kakor?

portal cookies
Nästa stora grej inom bakkonsten?

Det här måste ju vara det coolaste och bäst som hänt mänskligheten sedan skivat bröd. Eller ja, i alla fall om man gillar Valves Portal serie. För nu är det nämligen fullt möjligt att göra sina egna Portal kakor. Det tackvare Think Geeks Portal kakformar.

Kan det här bli årets julklapp bland Geeks och Gamers kanske? Hur som helst. För 20dollar + frakt så kan Portal kakformarna bli dina!

robin
/Robin E
The Gaming Ground

Revolt 3 - AngeloidBeats

angeloid beats
Donera gärna pengar till AngeloidBeats. Så att han kan göra mer grymma remixes.

I flera dagar så har jag suttit och jobbat på en video (som jag laddar upp just nu). Och tidigt imorse så vart den slutgiltiga versionen färdig. Jag vart grymt nöjd med resultatet måste jag säga. Så det ska bli intressant att se vad jag kommer att få för respons på videon.

Vad det rör sig om för video, det får ni veta inom kort =) Tills dess så får ni njuta utav AngeloidBeats klockrena remixar!robin
/Robin E
The Gaming Ground

Dagen då Sub-Zero hittat till Batmangrottan

sub zero finds the batcave
Batman tycks ha mött sin överman.

Nog för att Jokern alltid försökt att döda Batman i diverse olika kupper och ondskefulla planer. Men han har ju som bekant aldrig lyckats till 100%. Men där andra misslyckas, så finns det folk som faktiskt lyckas. I det här fallet, Sub-Zero.

Troligen en utav de mest populära och kända karaktärerna från Mortal Kombat universumet (min favorit är dock fortfarande Scorpion). Så vad tror ni händer när Sub-Zero hittar sin väg in i Batmangrottan? Ptja, ni kan få en ledtråd.

Batman blir inte så där jätte glad att se honom xDrobin
/Robin E
The Gaming Ground

Baldur's Gate Enhanced Edition - Release imorn!

baldurs gate enhanced edition
Det bästa RPG spelet genom tiderna varit just ännu mer epic.

Jag hoppas verkligen inte att ni missat att Overhaul Games Baldur's Gate Enhanced Edition släpps för PC imorgon? (BGED kommer även till Ios, Android, Linux och Mac) För det är ju typ årets stora spelhändelse. Det är även en möjlighet för de som missat Baldur´s Gate helt och hållet, att uppleva ett utav de bästa RPG spelen någonsin.

Allt med bättre grafik, nytt innehåll, nya karaktärer m.m. Kort sagt, ska man lägga 150kr (20 dollar) på något. Så är det Baldur's Gate Enhanced Edition som gäller.

Produktbeskrivning:
"Since its initial release in 1998, Baldur's Gate has entertained millions of fans around the globe, and has received countless awards. This classic saga of mystery, intrigue, and adventure has set the standard for Dungeons & Dragons™ computer role-playing games ever since.

Running on an upgraded and improved version of the Infinity Engine, Baldur's Gate: Enhanced Edition™ includes the entire Baldur's Gate adventure, the Tales of the Sword Coast expansion pack, and never before seen content including a new adventure, and three new party members: The Calishite Monk Rasaad yn Bashir, Neera the Wild Mage, and Dorn Il-Khan, the evil blackguard.

Baldur's Gate: Enhanced Edition for Windows is available as a direct download from Beamdog, with no client install necessary. Pre-load the game now so you can access it immediately after release on November 28th!"

Baldur's Gate: Enhanced Edition for Windows contains the following enhancements:
-New Adventure: The Black Pits
- New Character: Dorn Il-Khan
- New Character: Neera the Wild Mage
- New Character: Rasaad yn Bashir
- A new collection of player character voice sets
- Native support for high resolution widescreen displays
- Over 400 improvements to the original game
- Improved multiplayer support, with connectivity between all platformsrobin
/Robin E
The Gaming Ground

Paul Vlahos rappar till rösterna utav Familyguy

family guy voices
Snacka om talang!

Jag avslutar dagen med något utav det coolaste jag sett och hört på väldigt länge. En kille vid namn Paul Vlahos har lyckats med konststycket att rappa med rösterna från (han har gjort alla själv!) Familyguy till Chris Browns låt "Look at me now".

Hands down verkligen. Jag vart dock sur när jag hörde att någon tankat ner Pauls video, och laddat upp den som sin egen video. Och den videon har mer views and originalet...Paul har dock blivit varse om det här. Så Youtube har nu blivit informerade om det hela.

Lågt verkligen...Hur som helst, Det här måste ni bara se!

"Thanks for watching my video and liking my page! Hopefully youtube takes down the guy who uploaded a copy of my vid, I guess he's getting most of the views. Either way thank you for checking out my video!" - Paul Vlahosrobin
/Robin E
The Gaming Ground

Det är en speciell dag för Miis i Kanada

wii u miis
Säg vad man vill om Nintendo och deras fans. Men nog har de humor alltid.

I bra många år så har jag hört Amerikanska komiker (och då främst standupkomiker) som drivit och skämtat om Kanada (lite som vi med våra Norge historier, typ). För att inte tala om alla gånger som Southpark haft roligt på Kanadas bekostnad.

Men vet ni vad, idag så är (var) det Kanadas tur att skina och skratta. Eller ja, i alla fall om man råkar vara en Wii-U Mii då. För i deras fall. Så vart det en enda stor Wii-U fest i Kanada =)robin
/Robin E
The Gaming Ground

Shadowrun Returns - Nytt releasedatum!

shadowrun returns
Utan tvekan en utav de mest efterlängtade titlarna inför 2013.

Jag har en dålig och en bra nyhet att avslöja för er. Den dåliga är att Harebrained-Schemes INTE kommer att släppa Shadowrun Returns i Januari månad nästa år. Den bra nyheten är att spelet inte är nedlagt, och releasen kommer istället att äga rum i Maj eller Juni månad nästa år istället.

Men det är mer. Anledningen bakom det framskjutna releasedatumet är att utvecklingstreamet behöver mer tid på sig, för att göra Shadowrun Returns till den ultimata Shadowrun upplevelsen. Samt så planerar de att lägga till ännu mer ingame material.

Så länge som Shadowrun Returns inte slutar som DNF. Så är det cool för min del. Hellre att de skjuter upp releasen. Än att de släpper något halvdant och trasigt. Som de sedan ska patcha in i det oändliga.

Men vad tycker ni själva? Är ni ledsna i ögat över att ni får vänta till nästa sommar på Shadowrun Returns? Eller är det helt okej?
 
Så här sa Harebrained-Schemes själva via kickstarter:

"Because I’m overseeing production and have my fingers in just about everything, we thought I should go first. 

This first one will be a little long, since it’s an overview of the whole deal. In the future, team members from different disciplines will jump in and talk about what they do so you can get to know them, too. (After all, there’s only so much Jordan and Mitch one can take.) 

Okay, so where do we start? Since I’m a producer, probably schedule. 

As we announced a few months ago, we’ve backed off our original delivery date of January 2013. It might’ve worked for the scope of the game we originally envisioned but as our ambitions (read that “features list”) grew, so did the time we needed to deliver! Plus, we made a big move from our original top down camera to an isometric point of view and that took serious R&D time. Right now, according to our estimates, we’re looking at May or June."
Käll: Kickstarterrobin
/Robin E
The Gaming Ground

Eddsworld Space Face - Landa med livet i behåll

eddsworld space face
Förhoppningsvis så är han försäkrad.

Ah, Eddsworld. När allt annat failar, så kan man alltid anförtro sig på Eddsworld. Och speciellt då det är bara är skräp på tv nu mera också. Gillar man humor och tecknade serier. Då är det Eddsworld som ni ska checka In.

Miss btw inte del två utav Eddsworld Space Face!robin
/Robin E
The Gaming Ground

Dr Death - Tysk Industrial Gothic Metal

dr death
Dessvärre så är inte Dr Death aktiva längre. De la av 1999.

Jag är inget större fan utav goth musik vanligtvis. Men det finns undantag. Som t.ex. det tyska industri goth metalbandet Dr Death (de formades 1991 i Siegen, Tyskland). Jag upptäckte bandet idag när jag lyssnade igenom diverse gamla Rammstein spelningar.

Tyvärr så upptäckte jag även att Dr Death upphörde som band redan 1999. Och att de bara hann med att släppa två album (Preapocalyptic Visions och Somewhere in Nowhere). Men, men. Då jag gillade deras låt "Somewhere In nowhere", så vill jag gärna ha tag i samtliga utav deras album.robin
/Robin E
The Gaming Ground

Desert Zombie Last Stand - Zombies ute i öken

desert zombie
Den brännande solen och sanden mellan tårna. Är hans minsta bekymmer just nu.

Det råder ingen som helst tvekan om att man kan skapa väldigt intressanta spel med Epic Games Unreal motor. Och många spelutvecklar har även börjat förstå dess potential på den mobilamarknaden. Ta bara Eighth Wonders Desert Zombie för Ios t.ex.
 
Hela spelet drivs utav Unreal motorn, och rent grafiskt så ser Desert Zombie väldigt bra ut för att vara ett mobilspel. Rent spelmässigt så vet jag dock inte om Desert Zombie är kanon eller kalkon. Kommentarerna från spelarna är dock mestadels positiva.

Så jag "kanske" köper Desert Zombie framöver.robin
/Robin E
The Gaming Ground

Touhou - Chen no Gensokyo Ondo

touhou
Ja, jag glömde verkligen bort alla mina problem efter att jag kollat på den här videon xD

Jag kände till att Ondo är en slags Japansk folk musik. Men jag hade inte den blekaste vad "Chen no Gensokyo Ondo" var för något. Och det vart verkligen dubbel mindfu** när jag fan någon slags "musikvideo" med just Chen no Gensokyo Ondo.

För det första så var talet på Japanska, och det var två olika textningar. En på Japanska, och den andra spanska/portugisiska (eller Mexikanska?). Men turligt nog så har allt fler börjat lägga till valmöjligheten att välja andra textöversättningar på youtube.

För min Japanska och spanska/portugisiska är inte den bästa precis. Så min gissning är väl att Chen no Gensokyo Ondo är något slags Japansk barnprogram? Eller så är det en anime som jag aldrig hört talas om tidigare.

Hur som helst, let´s dance!
 


robin
/Robin E
The Gaming Ground

Wii U komponentkabel varning

wii u
Bara fyra dagar kvar till release nu.
 
Jag tänkte att det här kunde vara relevant och utav intresse för de som överväger att köpa en Wii-U. Samt för de som har tankar på att köpa till 1080HD Wii U komponentkabel. För tydligen så ligger det till som sådant. Köper man inte Nintendos officiella (original) kablar, så kommer man att få problem.

Det i form utav antingen en svart skärm, eller att man saknar färger helt och hållet. Nu vet jag inte om det här gäller ALLA icke Nintendo komponentkablar. Men det känns inte som om det är värt att chansa...
 


robin
/Robin E
The Gaming Ground

Sphoxie - En spelrevolution till Ios?

sphoxie
Om jag inte vetat bättre. Så hade man kunnat tro att Sphoxie var/är ett Dreamcast spel.

Undrenstid är tydligen inte över. Och det är skönt att se att det finns de som tänker utanför boxen. Jag syftar på Olivier Archers action/pussel/plattformsspel Sphoxie för Ios. Själv så tänkte jag direkt på Dreamcast när jag såg spelet (utav någon konstig anledning).

Jag antar att Sphoxies grafik fick mig att tänk på Dreamcast. Hur som helst. Sphoxies trailer vara så satans cool att jag köpte spelet via Itunes precis. Och ja, Sphoxie är den typen utav spel som man måste uppleva. För det är rätt svårt att förklara med ord vad det är som gör spelet så intressant.

Jag fick nämligen samma fantastiska känsla som när jag spelade Mario 64 för allra första gången. Man får valuta för pengarna om jag säger så. 100% ren spelglädje!

Produktbeskrivning:
"In Sphoxie you must help our little spikey blue spherical dude get back home after a portal sucked him to a stange cube world.

Many dangers and obstacles await, can you handle it?"

Features:
- 24 fun and diverse levels
- 3 Challenging boss fights
- 3 Unique worlds
- Simple yet deep gameplay
- Climb on walls
- Beatiful visuals powered by the Unreal Engine
- Made by just one person
- Gamecenter Achievements and Leaderboards
- Sketch Mode
- Play your own music
- Customization options for your charater
- A lot of unlockables
- Race mode
- The entire game can be played with 1 finger
- iPhone 5 ready
- Music by Anitek
- And lots more!robin
/Robin E
The Gaming Ground

HEYYEYAAEYAAAEYAEYAA! - [SFM remake]

heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
Sexig Gustav Vasa frila.

Jag förstod att det bara skulle vara en tidsfråga innan någon skulle få för sig att göra en remake utav Heyyeyaaeyaa videon. Ni vet, parodi videon på He-Man? Fast jag vet e tusan om jag inte gillar remaken bättre faktiskt.

Jag menar, TF2 goes He-Man. Och alla sjunger Heyyeyaaeyaa! xDrobin
/Robin E
The Gaming Ground

Rising - Ett BF3 montage

bf3
Rent teoretiskt sätt. Så borde man kunna göra en riktigt bra och avancerat simulator spel med hjälp utav Frost 2 motorn.

Vad gör man om det inte finns några vettig krigsfilmer att se? Jo, man skapar sitt eget BF3 montage så klart. Jag har inte någon större koll på hur machinima scenen ser ut för just BF3. Men det borde ju gå att göra rätt intressanta och facinerande filmer i BF3.

T.ex., varför inte återskapa Top Gun filmen i BF3? Kanske har någon redan gjort det. Vad vet jag. Jag fann i alla fall xTHExFARELLxs BF3 montage film. Tämligen underhållande och välgjord. Check It out!robin
/Robin E
The Gaming Ground

Wii-U sports är på blodigt allvar

wii u sports
Ja, så här glad blir man utav att spela Wii-U sports. Tills att man får veta att man kan dö på riktigt vill säga.

Om bara 5 dagar så kommer Wii-U releasen att äga rum i Sverige. Och jag kan föreställa mig att det är en hel del som är triggade inför släppet. Men jag kan avslöja en liten hemlighet för er. Glöm allt vad Mario, Zelda och ZombiU heter.

Utan fokusera på Wii-U sports istället.  För spelet äger sönder precis allt annat. Faktumet är att Wii-U sports är så pass roligt. Att man faktiskt kan dö på riktigt för att man har så kul. Men det gör inget, för även om man inte har kul.

Så kommer man att dö ändå. För har man väl börjat spela Wii-U sports. Så kan man nämligen inte sluta, för då får man nervgifter injekterat i sin kropp via Wii-U kontrollerna xDrobin
/Robin E
The Gaming Ground

A pale horse named death - Ny skiva under 2013

a pale horse named death  
Jag hoppas att APHNDs nya skiva kommer att bli "minst" lika bra som deras första album.

Så har det äntligen blivit dags för A pale horse named death att släppa en ny skiva. Deras debutalbum And Hell "Will Follow Me" släpptes ju 2011. Frågan är dock hur de ska följa upp den skivan? Mer av samma (helst), eller kommer de att försöka att leverera något helt annat?

Än så länge har inte APHND släppt något från deras planerad 2013 album (så vit jag vet). Så det är lite svårt att gissa sig till i vilket riktning deras nya skiva kommer att gå i.

Personligen så hoppas jag bara på mer utav samma vara. För "Will Follow Me" skivan var/är grymt bra. Hela albumet var som en mix utav Alice In Chains, Black Sabbath och Type o Negative.  Och det tycks bli så också.
I alla fall om man går efter det som Sal Abruscato (bandets grundare och frontfigure) sagt till blabbermouth.net

Där Sal sa följande:

"It is the darkest music I have ever written and recorded in my life, back to my sinister roots and I believe the fans will learn a completely different side of me."

"The new A PALE HORSE NAMED DEATH album just gets heavier and blacker every day. Vocals are almost done and then it's off to leads, mix, master and wrapping up artwork. Part two of an everlasting struggle with inner conflict and depression. This album is not recommended for the weak and suicidal." - Sal Abruscato, A pale horse named death

Lovande värre med andra ord. Fast är man svag och självmordsbenägen utav sig. Då bör man nog skippa APHNDs nya skiva, som beräknas att släppas under början utav 2013.robin
/Robin E
The Gaming Ground

Sacred Citadel - Releasen närmar sig?

sacred citadel
Jag gillar den tecknade grafiken i Sacred Citadel.

Så vart det spikat att Sacred Citadel (som är en spin-off på Sacred serien) kommer att få ett MP co-op läge (inte fullt så otippat dock), samt möjligheten att attackera från hästar (tänk Skyrim, fast i ett sidscrollande beat-em-up istället). För Deep Silver avslöjade det via ett mail utskick för mindre än ett dygn sedan.

Och på pappret så ser Sacred Citadel ut att kunna bli en minst sagt intressant skapelse. Då utvecklarna valt att mixa action, sidscrolland beat-em-up med en handfull RPG element. Något som inte riktigt hör till vanligheterna precis.

Så kan vi addera till det faktumet att man även kommer att kunna skaffa sig unika vapen och kombinationer i Sacred Citadel också. Något releasedatum finns det dock ej för spelet i dagsläget. Men med tanke på att det står "Coming soon" på hemsidan.

Så kan vi nog räkna med en release inom de kommande 3-4månaderna till PS3, 360 och PC.robin
/Robin E
The Gaming Ground

Minecon 2012 - Fireside chattar med Notch

notch minecon
Notch är precis lika ödmjuk som vanligt.

Är man ett fan och en Minecraft spelare. Så finns det knappast en chans i universum att man missat årets Minecon event (24-25 November, på plats i Disneyland Paris). Men skulle man mot all förmodan ha gjort det. Så var Gamespot vänliga nog att summera upp de bästa bitarna från Minecon 2012.

Bla så får man ta del utav hela frågestunden mellan Notch och publiken på plats. Och precis som i alla lägen, så är Notch extremt ödmjuk och öppen. Han bjuder på sig själv helt enkelt. Och det i nästan i en hel timme.

Så enjoy!robin
/Robin E
The Gaming Ground

Bortglömd Holland intervju med Joe Kucan

joe kucan
Joe "Kane" Kucan anno 2010.

Är man något så när insatt i Command and Conquer serien. Så vet man att den karismatiske ledaren Kane dog i C and C 4. Det vart alltså den absolut sista C and C titeln för Joe Kucans del. Och det var ju som bekant några år sedan.

Inget nytt under solen där. Men jag funderade tidigare idag över vad Joe gör nu mera? Han har ju trots allt varit en posterpojke (och Nods ledare) för C and C serien sedan 1995. Ptja, tydligen så jobbar han fortfarande kvar i spelbranschen. Men vad han exakt jobbar med för tillfället, det är ännu okänt.

Själv så hoppas jag att Joe ska dyka upp i något annat spel (eller film) framöver. För imo, så är Joe en utav de bästa skådespelarna som någonsin medverkat i ett spel (en satans massa spel till och med).

Och i samma veva som jag kollade upp vad Joe gör nu för tiden. Så fann jag en gammal (bortglömd?) intervju från Holland (2010). Där Joe var på riktigt bra humör, och både drev med sig själv och Kane. Jag tänkte att det kanske är fler Command and Conquer fans där ute som missat just den här intervjun?

Så enjoy!robin
/Robin E
The Gaming Ground

The cursed heart collector’s edition HD

bewitching nightmares
Pirates of the caribbean någon?

När någon nämner pirater och skatter. Då tänker jag uteslutet på tre saker. Och det i följande ordning. 1. The Goonies, 2. Monkey Island och 3. Pirates of the caribbean. Men det finns ju desta mer att utforska och uppleva än bara de tre.

T.ex. CE HD utgåvan utav Nightmares from the deep - The cursed heart. Som är ett pussel/äventyrsspel för Ios (Ipad och Iphone). Ett riktigt bra sådant också ska nämnas (Vinnera utav guld utmärkelsen i Pocketgamer bla). Så känner man för lite piratäventyr, checka då in Nightmares from thee deep!

Produktbeskrivning:
"Set sail on a mind-boggling pirate adventure!
Dive into an epic journey as a museum owner in pursuit of an undead pirate who has kidnapped your daughter, taking her away in his ghost galleon. You quickly realize that the undead pirate is entangled in a tragic, centuries-old love story, and wants to resurrect his mistress with the youth’s life force. With danger lurking in every corner, you must act quickly to save the young girl's life before it is too late. Travel through haunting seas, ruined fortresses, and bone-covered catacombs as you uncover secrets from the past!"

Features:
- 45 Seaworthy and landlubber locations to explore
- 39 Unique Hidden Object Scenes
- 16 Intriguing mini-games
- In-depth Strategy Guide
- Hauntingly majestic scenery
- Game Center Support
- New iPad Retina Display Supportrobin
/Robin E
The Gaming Ground

Soldater räddar liv - Om de inte exploderar först

soldier saves lives
"AMERICA.. FUCK!" xD

En soldats liv är långt från enkelt. Och det spelar ingen roll om det är i det verkliga livet. Eller i spelens värld. Döden är en del utav jobbet. Fast ibland så finns det saker som är värre (tro det eller ej). T.ex. när sjukvårdare leker gud, och saker börjar spåra ur.

Ett prakt ex på det finner vi i TF2 videon "Solider saves lives". En titel som är djupt sarkastisk, med tanke på hur det hela slutar.robin
/Robin E
The Gaming Ground

Spell Rift - Ett stavningsäventyr för Ios

spell rift
Har man spelat mycket korsord och alphabet spel. Så har man ett klart övertag i Spell Rift.

Jag vet inte varför så många givit Kieffer Bros Spell Rift för Ios tummen ner på youtube. Men troligen så är det väl personer som inte gillar spel där man måste använda hjärnan. För Spell Rift går ju trots allt ut på att lista ut orden på sin Iphone (eller Ipad) skärm så fort som möjligt (tänk Alphabet).

Tyvärr så är det väl långt från alla som ser tjusningen med det. Själv så tycker jag om den här typen utav spel (ja, jag gillar även Dr. Kawashima's Brain Training). Men, men. Smaken är väl som baken antar jag.

Gillar ni trailern och den här typen utav spel. Så kan ni köpa Spell Rift till antingen  Iphone eller Ipad för en billig penning.

Produktbeskrivning:
"Spell Rift is a word-finding adventure. Navigate your way through the Rift, collecting words in your search for the fabled Well of Words. Along your journey you will encounter enchanting islands and intriguing gadgetry – bombs, locks, viruses, warpers, spinners, and more.

HOW TO PLAY: Find words by dragging your finger over adjacent tiles. Let go to submit. After submission, the letters vanish and new tiles fall from above. Longer words earn more points as well as bonus tiles. Keep an eye on each level's objective. You may need to find a certain number of words, a specific number of tiles, or perhaps just stay alive!

Spell Rift works hand in hand with Game Center. Prove your lexical authority to your friends and the world. Each level has a leader board, but true masters will shine on Spell Rift's Total Score leader board."robin
/Robin E
The Gaming Ground
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy