n1wzAdy

Det kostar att ligga i om man är en partyprise


Allt i livet handlar om prioriteringar.

Satt och läste ett rätt så underhållande inlägg på ett forum för en stund sedan. Om en kille som hade dragit iväg med sin kompisar till en sportbar på en fredags kväll (dom skulle tydligen kolla på fotboll). So far so good, det vart flera öl med kompisarna. Sedan när klockan vart sent så vart det dags att dra hem igen.

Sen började helvetet. Snubben ifråga hade trott att han skulle få lite one on one action när han kom hem till tjejen sin. Det kunde han glömma bort helt. Faktumet är att han fick inget under hela helgen.

Då frugan hans vart purken över att han var ute och roa sig med boysen. Han menade på man får lov att prioritera en hel del när man är i en relation. Uppenbarligen så har han alltid varit lite utav en en partyprise.

Så jag vet inte, för en del killar tycks det vara game over så fort som dom hamnar i en relation. Och som vanligt så har det givetvis med att göra hur pass toffel man är.

/Robin
Gaming Ground Sverige

Whitesnake - What real music Is all about


Ett av världens bästa band yesbox. Och en grymt snygg coverbox.

Innan det bär av att utföra diverse underhållande fysiska jobb utomhus, så tänkte jag bjuda på en riktig smakbit till musikperfektion. Dom har visserligen fått ta en hel del gnäll för att dom påminner för mycket om Deep Purple (kan ju förstås ha att göra med det faktum att flera stycken medlemmar från Deep Purple spelade i bandet), men seriöst. Who gives a damn, dom rockar stenhårt!.

Bandet jag syftar på är Whitesnake, ett engelskt hårdrocksband, som starade sin världsdominas redan 1977. Whitesnake grundades utav den fd Deep Purple sångaren David Coverdale (en helvetes grym sångare) och har haft många kända gitarrspelare med sig genom åren. Där bland Steve Vai och Vivian Campbell.

Om man ska välja  ett band att träna till, rocka loss till eller älska till. Så är det Whitesnake man ska köra på, då dom flesta utav deras låtar är fulla utav energi och styrka. Från deras första album "Snake bite" (från 1978) till deras nyaste "Good to be bad" (Från 2008), så är det en enda lång tripp av svängig gitarr riff, killer texter och headbanging material.

Let there be rock baby!/Robin
Gaming Ground Sverige

Rage 13 september 2011 + Iphone


PC spelarna kommer nog att behöva en rätt biffig dator för att Rage ska rulla på bra.

Fick ett nyhetsbrev via bethesda under dagen. Trodde först att jag läste fel, men nej. Det gjorde jag inte, Rage kommer verkligen ut till Iphone och Ipod touch. John Carmack har tydligen jobbat på en sådan version vid sidan utav multiformat version av Rage.

Iphone/ipod touch spelet ska enligt utsago innehålla både platser, karaktärer och story ifrån huvudspelet. Dock så kommer allt givetvis att anpassas och formas så att det passar till/för Iphone och Ipod. Men störst och vackrast är inte alltid bäst som sagt.

I nyhetsbrevet så framkom det även att Rage kommer att komma ut den 13 september nästa år (PC, 360 och PS3). Så nu har man bockat i Rage i Gamer kalendern.

/Robin
Gaming Ground Sverige

Megamind - Tankekraft på hög nivå


Det är inte lätt att vara en superhjälte längre. Speciellt inte med Meamind på frifot.

Kollade precis på trailern för Dreamworks nya animerade film Megamind (som också kommer ut som spel, till samtliga format). Filmen kommer ut den 5 november på bio och handlar om superhjälten Metro Man (som röstas utav Brad Pitt) och hans fiende Megamind (röstas utav Will Ferrell).

Gott mot ont med andra ord, fast med humor och tvister. Dessvärre så brukar ju oftast spelen på animerade filmer (och filmer i övrigt) bli riktigt B. Men förhoppningsvis så blir filmen bra ialla fall./Robin
Gaming Ground Sverige

Conan vid ROCK & ROLL HALL OF FAME 95`


Conan, med rätt att underhålla.

Shit vad jag skrattade åt det här. Det kan inte bli annat än humor när Conan fick för sig att göra en studieresa till Rock n Roll hall of fame 1995. Givetvis så ställde han till med en massa scener och ställde klockrena frågor till både artister och personal på plats.

När honungsbjörnen började sjunga med Conan, då kunde jag inte hålla tillbaks skrattet mitt./Robin
Gaming Ground Sverige

Dio - Fira Halloween med klass


Kungen av heavy metal. Mr Dio, som nu mera sjunger live från himlen.

Nu är Halloween här och själv tänker jag vara ledig för första gången på väldigt länge. Har radat upp med flera skräckfilmer som jag vill se. Där ibland The thing och Brain Dead. Så jag önskar er alla en riktigt skön Halloween helg, ät inte för mycet godis och grejer nu så ni spricker.

Och som avrundning på kvällen, en person som kanske inte var så stor till kropps storlek. Men vad tusan gjorde det, när han hade en röst som kunde få berg att förvandlas till grus. Dio är min nr 1 idiol inom musiken. Vet inte många musiker som givit så mycket hjärta och själ till sin musik, han var en sann underhållare. Och en väldigt smart snubbe också (kolla/lyssna på intervjuer med han)./Robin
Gaming Ground Sverige

Hur skulle du se ut som en southpark karaktär?Som det Southpark fan jag är, så kunde jag givetvis inte låta bli att mixtra med deras avatar creator gränssnitt.  Resultatet vart ju klockrent. Är ju jag på en fredags kväll på pricken!

Ha en bra helg allihop!

/Robin
Gaming Ground Sverige

Super Mario All-Stars 25th Anniversary Edition


Mycket Super Mario godis för fansen, till ett billigt pris.

Mario fyllde ju 25år i år och på vilket sätt kan man bättre hedra allas våra rörmåckare på. Om inte med en samlingsbox innehållandes Super Mario Bros 1,2,3 och Lost Levels. Samtliga spel har givetvis både bättre ljud och grafik än originalen.

Allt detta på en enda Wii cd skiva. Sen för dom som inte orkar vänta tills den 3 december när samligen släpps, men  har vägarna förbi Gamex mässan i kistan nu i november. Så kan man få testa på Super Mario All-stars 25th Anniversary Edition på plats i Bergsalas monter!

Produkttext:

"Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition will include a Super Mario All-Stars Disk case containing Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3 and Super Mario Bros.: The Lost Levels all on one disk, giving Mario fans four reasons to relive the excitement of these classic games on Wii. And if you missed out on them the first time round, now's the time to discover four of the reasons why Super Mario has become one of gaming's most loved series' of all time.

This new collection will also include a special booklet detailing the full history of Super Mario as well as a real treat for fans of the series - an audio CD containing music from Super Mario games spanning the last 25 years, from the original 1985's Super Mario Bros. to 2010's Super Mario Galaxy 2, with classics such as Super Mario 64 and Super Mario Sunshine along the way."/Robin
Gaming Ground Sverige

Grand Funk Railroad - Turn up the rock n roll funk!


Rock n roll all the way baby. GFR visste hur man underhöll sin publik.

Nu mina kära läsare så ska jag ta upp ett band som ni garanterat inte är så där jätte bekanta med. Dom startade redan 1968 i Michigan Usa. Rock bandet kom till sluta att få det udda men flashiga namnet "Grand Funk Railroad" (bandets namn kommer ifrån en järnväg i Michigan vid namn Trunk Western Railroad).

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag hörde talas om dom via en riktigt gammal musik tidning. Så jag gav dom en chans (mest dels för att jag tyckte att ett band med ett sådant coolt namn kan inte bara låta dåligt).

GFR har hunnit med att släppa många studio album sedan deras första plata "On Time" (Från 1969) kom ut. Så nur har man en hel del ny musik att lyssna igenom!

En bättre start än så kan man inte få på helgen. So enjoy the great music people!/Robin
Gaming Ground Sverige

Heavy Metal - Filmen med riktig musik


Heavy Metal och brudar. That´s the way to start the day.

Ännu ett film tips från min sida. Den animerade filmen Heavy Metal från 1981 är full av så väl heavy metal musik som action och filosofiska meningar. Det finns två scener i filmen som jag i synerlighet gillar. Nr 1 är den då kapten Sternn står inför domstol (guilty as sin) och hävdar sin oskuld. Han har mutat en snubbe (Hanover Fiste) att prata till has fördel.

Sternn skulle lika väl kunna vara en politiker, trots att han är skyldig så påstår han sig vara oskyldig.  Nr 2 är scenen då en massa mutanter attackerar en stad, och i bakgrunden rullar Black Sabbaths låt "Mob Rules".

Men för att knyta ihop säcken. Heavy Metal är en film man bara måste se innan man dör. Ialla fall om man gillar heavy metal musik, action och brudar./Robin
Gaming Ground Sverige

King Diamond - Rock guden från Danmark


Kim Bendix Aka King Diamond him self.

Jag avslutar kvällen med en riktig gammal rock räv. Nämligen King Diamond, King har hållt igång sedan 1986 och han håller fortfarande måttet. Då tackar jag för mig och säger god natt!
/Robin
Gaming Ground Sverige

VIDEO GAMES LIVE: LEVEL2 - Excellent stuff!


The power of video game music!

Det här var en minst sagt cool nyhet. Video Games Live Level 2 (skiva nr 2 i ordningen) slog sig in på plats nr 8 på billboard listan (för classical Crossovers). Inte illa måste jag säga. Level 2 samlingen går att köpa både som DVD, CD och Blu ray för under 200kr. Och man får rätt mycket för pengarna också. Då den är fullpropad med spelmusiks godis och extra materiella

Det märks verkligen att spelmusiken börjat att bli mer och mer accepterad utav den breda massan som ett musik medium. Extra kul är det att spelmusikerna börjat få den respekt och creed dom så länge förtjänat. Vitsorden från IGN gällande Level 2 samligen får avrunda det här inlägget . No more words need to be said.

"Video Games Live: Level 2 is an awesome release…. Not only are the tunes an exciting sonic jolt to the senses, but the film is equally as visually immersive and exciting."
9 out of 10: Editors' Choice – IGN.com
/Robin
Gaming Ground Sverige

ORIGAMI, Kirigami och Kirie - Otrolig papperskonst


Man har svårt att tra att figurerna är gjorda utav papper. Många, många timmars jobb bakom det där.

Om du varit en sådan person som förknippat papper med något väldigt tråkigt, oformbart och sterilt. Så gör dig redo på att chockas. Din åsikt och din syn på papper kommer inom loppet av ett par minuter att förändras för all framtid.

Några har kanske sett Harrison Ford i filmen Blade Runner? (kommer till poängen). En snubbe som är med i filmen lämnar efter sig en massa pappers gjorda små figurer, vart än han går. Det kallas Origami, en japansk pappersvikningskonst (man gör 3D figurer utav papper). En enda origami figur kan ta timmatal att göra, man viker och viker sitt papper tills att man får fram en figur och ett resultat som man är nöjd med.

Tänkte även ta upp Kirie och Kirigami. Som också är två former av papperskonst. Jag behöver inte skriva mer, utan kolla på filmerna istället. Det ska även nämnas att historian bakom dom här tre konstformerna är väldigt intressanta sig.

Det vi har att göra med här är personer med en extremt noggran, precis och exakt fingerfärdighet och ett extremt öga för detaljer. Jag kan inte påstå något annat än att jag är väldigt, väldigt imponerad./Robin
Gaming Ground Sverige

Broken Sword Trillogy - Hell yeah!


Tre äventyrsklassiker till priset utav ett. Slå till!

Tänkte tipsa våra läsare om veckans PC klipp. Jag tvekade inte en sekund. Tre titlar utav Revolution Softwares topp äventyrs serie Broken Sword, för under 200kr. Ägde inte del 3 heller, så det fanns inte mycket att överväga där inte. Get it now!/Robin
Gaming Ground Sverige

Dubstep - Orgasm för dina öron


Vem behöver hörlurar liksom, inte han ialla fall.

Tonar ner för idag med ett urval Dubstep låtar. Som jag tyckte var/är riktigt bra. För att vara helt ärlig, så är jag en relativt ny lyssnare utav den genren. Så jag kan inte säga så värst mycket om genren stort (inte än ialla fall), förutom att det var skönt att hitta lite nya musiker och låtar.

Vad jag förstått det som så är Dubstep en underground scen. Är inget man direkt kommer att få se/höra på radio eller MTV, om jag säger så. Nåja, ni får själva avgöra om det är eran grej eller ej. Tack för mig och godnatt!/Robin
Gaming Ground Sverige

caesary - Sim city aktigt browser mmo


Har du det som krävs för att bli nr 1 på webben?

Det har tjatats på mig i evigheter om farmville hit och farmville dit. Jag är inte så där jätte mycket för den typen av spel. Så jag fann ett annat browser spel som passade mig bättre (gratis). Caesary beskrivs bäst som en sim city liknande titel, som utspelar sig på romar tiden.

Då ingår allt ifrån att bygga upp din stad, ditt rike till att hålla din befolkning nöjd och glad. Samtidigt som du strider med andra spelare online. Caesary kanske inte är något Civ, but hey. It´s all free!/Robin
Gaming Ground Sverige

Alf - Utomjordningen som äter katter


ALF tyckte om att svara och använda familjen Tanners telefon, så fort som han fick chansen.

När en utomjording krashlandar i familjen Tanners garage, så vänds hela deras vardag upp och ner. Den håriga utomjording ALF är strandsatt på jorden tills att han kan komma på ett sätta att komma hem. ALF sändes på tv från 86 till 1990 (102 episoder) och vart en riktig kult serie.

Kommer ihåg när jag såg pilot avsnittet som liten. Hade aldrig sett något liknande förut. En utomjording som både skämtar, jäklas med familjens katt och hittar på diverse olika knäppa idéer. Alfs aptit verkar dessutom aldrig upphöra, han är ständigt på jakt efter mat (ungefär som min mellan bror Adde).


Alltid tyckt att radio shower nu mera är rätt B, ALF fixade biffen bättre back in the days.

Det kom även en animerad serie baserad på Alfs universum också. Den har jag dock dessvärre inget större minne utav, tror den gick på Tv1000 på slutet utav 80talet (suck, allt var tusan i mig bättre förr). Vet inte om det bara är jag, men det verkar i princip som om tvserierna hade bättre kvalité förr.

Idag handlar ju fan nästan allt om krig, elände, död, sprit/droger, sex osv. En sak vet jag ialla fall, barnprogrammen från 80-90 talet ägde allt och alla./Robin
Gaming Ground Sverige

I Hates Rabbits!


Yosemite Sam, en utav mina favorit karaktärer från Looney tunes galleriet.

Man blir nog aldrig för gammal för att inte kunna uppskatta humorn i Warner Bros Looney Tunes serie. Jag är mer eller mindre uppväxt med deras karaktärer. Allt ifrån Daffy, Snurre Sprätt, Taz till Mars-Marvin. Varje karaktär har mer eller mindre en egen serie (med gäst artister), där man bjuds in till en enda lång skrattfest.

Förutom Taz och Daffy så hör Yosemite Sam till en av dom karaktärerna som jag gillar bäst. Han i sig självt kanske inte skapar någon skratt magi, men lägger man till ett stycke Snurre Sprätt så blir mixen odödlig. Övriga kommentarer är överflödiga. Watch and laugh./Robin
Gaming Ground Sverige

Hexen - L.A baserat Thras Metal Band


Bandet alltså, inte spelet. Spel serien är visserligen också riktigt nice.

Snacka om att man vart glad när man fann ett helt nytt Metal band (som inte låter skit). Dom är från L.A och dom kallar sig för Hexen (inte att förknippa med ID softwares Hexen spelserie). Dom låter lite som Slayer (ialla fall på somliga låtar). Men samtidigt så har dom något utav ett nytt sound över sig.

Verkar bara som om dom släppt ett enda album, och det är State of insurgency från 2008. Vilket är väldigt synd, då dom har några riktigt tunga riff och sköna gitarr slingor på State albumet. Dom förtjänar helt klart mer creed och mediauppståndelse än vad dom fått. Hear them out!

Bandet består utav följande:

Andre Hartoonian - Vocals/Bass
Ronny Dorian - Lead/Rhythm Guitars
James Lopez - Lead/Rhythm Guitars
Carlos Cruz - Drums/Acoustic Guitars/Robin
Gaming Ground Sverige

Fallout 3 - Butcher Pete Chopping That Meat


Ska man klara sig i ödemarken bland mutanter och banditer. Så kräver det sitt vapen och rustning.

Varit en grymt jobbig dag, med tunga lyft och en helsikes massa konkande. Men bor man ute på landet, så gäller det att man gör sig redo för vintern. Och som jag nämde tidigare, så kommer elpriset att skjuta i höjden...igen. Så man får samla på sig så mycket ved som man bara kan.

Blir säkerligen minst 4månader av kyla. Men från det ena till det andra. Fallout 3 är en riktig trevlig titel och jag fann en rätt så rolig video, där man gjort en slags komisk musik video utav det hela.

Är man känslig för blod, så bör man avstå från att kolla på videon. Då den innehåller en galen man som gillar att vifta runt med sin kniv, och karva runt i andra människors kött.
/Robin
Gaming Ground Sverige

Facebook och twitter direkt på din tv


Inget direkt nytt. Men jag märkte det igår när jag mixtra med min LED tv.

Jag fixade idag till så att min tv är kopplad ut mot internet, då poppade en ruta upp om en facebook och twitter widget. "cool" tänkte jag, varför inte?. Sagt och gjort, så nu kan jag både twittra och facebooka direkt från min tv.

Har dock inte testat vad som händer om man spelar, kollar på film osv. Alltså om man får meddelanden direkt i tvrutan medans man spelar. Låter dock långsökt, mest troligt är att det kommer upp någon ikon i t.ex högra hörnet utav tvrutan.

Fler som upptäckt twitter och facebook via sin tv?/Robin
Gaming Ground Sverige

Disaster - Thrash Metal från Chile


En väldigt blodig album artcover.

Alltid kul att upptäcka nya band, speciellt inom musik genrer som jag gillar bäst. Jag fann thrash metal bandet Disaster (dom är från Chile) via ett Sepultura fan faktist (tips via forum). Så jag tänkte, "jag ger dom en chans". Och ja, dom låter rätt bra faktist.

Disaster formades år 2001 och dom är aktiva i sydamerika, då främst Chile. Gillar ni det ni hör, så finns det mer info om bandet här.

Kan även rekommendera http://www.chileanmetal.net/ . För det verkar hända en hel del inom metal genren i Chile (och i övriga Sydamerika för den delen också). Personligen så lyssnar jag inte äns på radio eller MTV längre, jag går via andra kanaler. Där man verkligen hittar RIKTIG musik./Robin
Gaming Ground Sverige

Nytt Tillbaka till framtiden spel - Great Scott!


Doc och Marty är tillbaks i ett helt nytt BTTF spel via Tellatale Games.

Man har fortfarande mardrömmar över dom otroligt dåliga tillbaka till framtiden spelen från 90talet. Det är helt makalöst att ingen lyckats att göra ett vettigt och bra spel utav en sådan pass bra filmserie. Men nu verkar det som om det äntligen blir ändring på det.

Tellatale Games (Monkey Island, Sam & Max mfl) har tagit sig an uppgiften att ge BTTF en värdig och respektfull konventering till ett spel i episodform. Verkar lovande, speciellt med tanke på att skaparen utav hela film serien jobbar nära inpå Tellatale teamet, samt att Doc (Christopher Allen Lloyd) bidrar med sin röst (till Dock) plus att han ger råd och tips.

Än så länge så har inte BTTF spelet fått något datum, men prislappen för första episoden ligger på 25dollar (170-175kr). Vi får hålla tummarna att det här är det spelet fansen väntat på att få spela i alla år, inklusive mig själv./Robin
Gaming Ground Sverige

Rambo Vs Terror - Supernews!


Och så vart en klassisk action hjälte född.

Hittade en riktigt underhållande tecknad serie vid namn supernews. I serien så skämtas det om allt ifrån apples Steve Jobs, twitter till Paris Hilltons knarkande. Dom första avsnitten som jag kollade på handlade om Rambo och hans kamp mot terrorism och al qaida.

Well, Bin Laden had It coming. No one messes with Rambo!/Robin
Gaming Ground Sverige

Planet Terror - En Grindhouse zombie rulle


Nej, filmen handlar inte om kvinnors humörsväningar när tantröd kommer på besök.

Är man sugen på lite action och zombie slakt, då kan Robert Rodriquez (Sin City mfl) film Planet Terror från 2007. Var något för dig. Filmen fick i överlag bra betyg och kändisar som Bruce Willis, Stacy Ferguson (Black Eyed peas) och Josh Brolin (No Country for old men, Goonies mfl) är med i filmen.

Ännu en film att kolla på under Halloween helgen i mitt fall, då jag inte sett den tidigare. Ska in till stan i veckan och handla lite filmer. Onda Dockan måste jag bara klirra, klassiker./Robin
Gaming Ground Sverige

Pantera + kylla från helvetet


Pantera som vi minns dom. Ett oslagbart trash metal gäng.

Fy satan i helvete vad kallt det varit idag, ändå är det inte äns minus grader. Jag är nog inte den enda som undrar över hur vintern i år ska bli. Blir det 30minus i år igen, eller blir det bara plask och slask?. Blir det lite snö och ett par minus så tänker inte jag gnälla ialla fall.

Ska förska mig på att åka skidor för första gången sedan jag var liten i sådant fall. Sen så tänker jag väl även på dom stackars satar som måste jobbe ute i kylan + dom som riskerar att frysa ihjäl (många äldre som är i riskzonen där).

Ja, för jag antar att ni redan hört att dom tänker höja elpriset i år igen?. Fantastiskt, jag undrar just hur många det är som inte kommer att ha råd att betala sina elräkningar i år som följd utav höjningarna?. Det är ju för fan ingen konkurrens alls inom den marknaden *kartellbildning host host*

Så jag hoppas verkligen inte på någon kall repris utav förra årets vinter...men från något väldigt kallt till något väldigt varmt. Pantera, the cowboy´s from hell!/Robin
Gaming Ground Sverige

Diablo 3 2015? - Blizzard ffs...


D3, nästa DNF titel?. Verkar inte bättre tyvärr.

Jaha, då var Blizzcon över för i år. Diablo 3 var det enda jag riktat in mig på, mer eller mindre. Men fortfarande inget release datum. Diablo 2 släpptes år 2001 och vi är på väg mot 2011 snart. Det börjar bli lite, lite drygt med den eviga väntan. Och nu surras det om att Diablo 3 INTE kommer att släppas förren år 2015.

Vad i helvete liksom. Vi har väntat tillräckligt länge nu, släpp wow mjölkandet och droppa D3 tack. Förstår på sätt och vis att dom är trötta på allt whinade om release datum hit och dit. Det hade kanske varit bättre om dom inte vissat upp D3 så tidigt som dom gjort.

Hade projektet t.ex varit okänt (eller icke offentlig gjort) tills typ, förra sommaren. Då hade ju inte gnället varit lika påtaligt. Men nu har vi ju känt till spelet i, vad är det 3år+?.

Så det är ju inte så jätte konstigt att Diablo fansen kokar av ilska över att spelet aldrig släpps. Diablo 3 har till och med börjats att jämnföras med Duke Nukem Forever (som nu faktist kommer att släppas, efter mycket och men), då spelet aldrig färdigställs någon gång. Eller så flyttas det bara fram.

*Suck* Jag får nötta vidare på Baldurs Gate serien tills vidare. För det lär dröja innan D3 kommer ut./Robin
Gaming Ground Sverige

RoboCop versus The Terminator - Tungvikts fight


Tyngsta fighten någonsin kanske?

Det var som om en dröm gått i uppfyllelse när Robocop Vs The Terminator utannonserades på 90talet till flertalet format, där bland Megadrive (vilket är den version jag spelat). Alla i skolan pratade lyriskt om spelet. Vi älskade ju alla både Robocop och Terminator filmen.


Jag tror inte att en bild kan bli mycket ondare än så här. Gjord utav Tommospidey.

Det var det goda Vs det onda, Arnold Vs Peter Weller. Det skulle komma att bli den tyngsta tungvikts matchen ever. Men...det vart inte riktigt som man hade tänkt sig. Till att börja med så kan man inte äns välja vem man vill spela som. Man kan bara spela som Robocop (Så vitt jag vet).

Spelet är ganska mediokert, ialla fall den versionen till Megadrive (har inte spelat dom andra versionerna). Sure, det är våldsamt och mycket pang pang. Men sen är det inte heller mycket mer än så. Soundtracket till MD versionen är/var rätt så bra ialla fall (gjord utav Tommy Tallarico och Mark Miller).

Rätt kul att en Robocop VS The Terminator film faktist var på G, men lades ner pga att ingen regissör kunde finnas till filmen. Vet inte om jag har fel, men jag har för mig att det fanns en arkad version av Robocop Vs The Terminator också.

Synd att filmen aldrig släpptes/gjordes, den hade förhoppningsvis blivit bättre än spelet ialla fall./Robin
Gaming Ground Sverige

Rurouni Kenshin - Die by the sword


I krig och kärlek så finns det inga regler. Det är jungelns lag som gäller. Och det vet Kenshin mer än väl.

Trodde söndagen skulle bli riktigt jäkla B, då vädret är minst sagt uselt. Och som vanligt så är det bara crap på tv. Så då började jag gräva på nätet efter något sebart. Jag fann då Rurouni Kenshin (nu får gärna fansen rätta mig om jag har fel), jag har precis börjat att kolla på serien.

Och vad jag förstår det som så finns det två versioner av serien och mangan. En barnvänligare version och en vuxen version (den jag kollar på), den vuxnare innehåller mycket blod och våld. Så den passade mig bäst. Ett enda avsnitt var allt jag behövde att se för att fatta att det här var min grej.

Kenshin utspelar sig i 1800talets Japan, och man får följa den unga samurajen Rurouni Kenshin som inte vill annat än att skydda folket av Japan från ondska. En uppgift som kommer att bli riktigt tung och blodig. RK serien kom som skänkt från ovan, då jag älskar Bersk (mangan är lång, men animen är skit kort).

Gillar ni Ninja Scroll, Bersk och intensiva svärdfighter, då är Rurouni Kenshin animen för dig./Robin
Gaming Ground Sverige

Komato Assassin Asha - one tough bastard


Gjord utav Shaktool.

Börjat närma mig slutet utav action spelet iji. Och upplösningen tycks bli riktigt tuff, tänker inte spoila något. Så det räcker med att säga att svårighetsgraden är rätt maxxad mot slutet. Jag förstod att det var något extra överjävligt som väntade på mig, när det låg fullt med liv precis utanför ingången till ett stort rum.

Mycket riktigt, där väntade Asha, en kamato assassin. En riktigt dryg sate. Vet inte hur stor skillnad det är på svårighetsgraderna i stort, men jag spelar på hard. Och det räcker bra om jag säger så. Och ännu en gång, har du inte spelat iji. Så skaffa spelet nu!/Robin
Gaming Ground Sverige

Brock Lesnar - Pansarvagnen från South Dakota


Lesner är ett 191cm och 120kg tungt monster.

Har kollat på flera MMA matcher med Brock Lesnar idag, och vilket jävla monster han är. Han är en FD amatörbrottare och hade en karriär inom WWE (där han senare vart en champion efter att ha vunnit över the Rock år 2002). Brock lyckades även att bli en Japansk wrestling champion år 2005.

Efter det så försökte han sig även på en karriär inom NFL.Men det gick inget vidare. Så Brock valde att satsa på MMA istället. Det var ett väldigt bra val, med tanke på att han nu mera är en UFC Heavyweight Champion.

Många har snackat skit om Brock, men you know what. Jag gillar han mer än dom flesta andra inom sporten. Han är troligen den som är mest down to earth. Sedan antar att jag kan relatera en del till honom gällande att bo på landet, ute i skogen biten haha. Han är en hel grym fighter i vilket fall och jag ser fram emot att se fler utav hans fighter i framtiden.

"It’s very basic for me. When I go home, I don’t buy into any of the b.s. Like I said, it’s pretty basic: Train, sleep, family, fight. It’s my life. I like it. I’ve been in front of the cameras for 10, 12 years. I was a star at the University of Minnesota. I went on to World Wrestling Entertainment. Wannabe NFL player. And here I am, the UFC heavyweight champion. I just don’t put myself out there to the fans and prostitute my private life to everybody. In today’s day and age, with the Internet and cameras and cell phones, I just like being old school and living in the woods and living my life. I came from nothing and at any moment, you can go back to having nothing."
- Brock Lesnar/Robin
Gaming Ground Sverige

Blizzcon 2010 - Ny Diablo 3 klassNågra lyckligt lottade satar har ju fått avnjuta Blizzards Blizzcon i år. Där både det ena och det andra avslöjats, för att inte tala om att bandet Tenacious D spelat live där (Jack Black´s band). Jag själv fick precis veta att den sista klassen i Diablo 3 är Hunter.

En sexig, men ack så farlig slaktar maskin på två ben. Det verkar som om hennes tyngd ligger i långdistans vapen och explosiva attacker. Så nu säger jag samma sak som alla andra Diablo fans. För guds jävla skull, kan ni ge oss ett release datum tack?/Robin
Gaming Ground Sverige

Halloween nästa helg!


Elvira, troligen lika förknippad med halloween som pumpor, skelett och skräck filmer.

Nu är det bara en vecka kvar till Halloween (och november lovet börjar då också för dom flesta skolungdomarna), och jag har redan börjat ladda upp med en hel hög skräckfilmer inför nästa helg. Själv funderar jag över om man ska skrämma lite bekanta och grannar också nästa helg.


Nightmare Before Christmas är en perfket film att kolla på under Halloween helgen.

Har ju kostym och allt sedan tidigare. Halloween hör helt klart till en utav mina favorit helger, så det är en positv sak med hösten och kylan ialla fall. Sen precis som jag tagit upp tidigare, så slipper man även allt vad fästingar och mygg heter.


En halloween kostym kan nog inte bli mycket hetare än så här. En snygg tjej i en djävuls kostym toppar nog allt.

Sen är det alltid lika kul att se hur folk klär ut sig också. Finns dom som verkligen går in för att se så pass läskig och verklig ut som det bara går. Givetvis så är inte Halloween lika stort i Sverige som I Usa. Där är det värsta festen varje år.

Det kanske rent utav är några av våra läsare som tänker klä ut sig och skrämma slag på folk i grannskapet?

/Robin
Gaming Ground Sverige

Life is life - Hur något så ont kan bli humor


Hitler, kanske världens mest hatade man i historien. Men samtidigt en av dom populäraste personerna att driva med.

Jag vet inte om Charlie Chaplin var först med det, men han måste ialla fall ha varit en utav dom första kända personerna som gjort en parodi av en diktator (det gjorde han i filmen "Diktatorn", där han spelar som hitler). I det här fallet hitler, Chaplin  ansåg att man måste kunna skoja, driva och skämta om något så hemskt som hitler och nazisterna.


Charlie Chaplin var ett riktigt komiker geni, som revolutionerade hela humor industrin.

För Chaplin menade på att det var ett bra sätt att hantera ondskansmakter, samt att det gav folk hopp och att dom kunde skratta åt eländet. Ingen vet än idag vad Hitler tyckte om Chaplins film "Diktatorn", men det som är känt är att han ska ha sett den minst två gånger (jag har sett den 3 gånger under mitt liv, och den är riktigt rolig än idag!).

"Jag skulle ge vad som helst för att få veta vad han tyckte om den" - Charlie Chaplin

Jag själv tycker att det är otroligt viktigt att man kan skämta och driva om saker som nazism och terrorism. Givetvis inte så att dom som blivit drabbade känner sig träffade, utan mer som t.ex Jay Leno gjort om terrorism, Bin Laden osv. Precis som med musik, så knyter humor oss människor samman.

Det är ett gemensamt språk som alla förstår, och det blir lättare att hantera en svår situation om man kan skratta åt det tillsammans. Faktumet är att många judar höll hoppet uppe i koncentrationslägrena under andra världskriget, just genom humor. Är man insatt i hur deras livssituation och miljö såg ut, så fattar man att humor var väldigt viktigt för dom.

Det var något som nazisterna inte kunde ta av dom. Fler som kanske fler där ute som känner som jag i den här sakfrågan?/Robin
Gaming Ground Sverige

Oddworld Soundtrack - Groovy!Börjar dagen lite lätt med musik ifrån första Oddworld spelet från 1997 (Oddworld inhabitants, släpptes till/för dom flesta formaten). Som i övrigt är en riktigt grym plattforms serie. Det sägs btw att Oddworld teamet jobbar på en helt ny Oddworld titel för next gen + Pc.

Kan ju alltid hoppas att det är sant. Så får jag passa på att önska våra läsare en skön helg!/Robin
Gaming Ground Sverige

NFL - Let´s play some ball!


Chicago i mitt hjärta, always.

Sista ordet för dagen blir följande. Jag har varit ett Chicago Bears fan sedan lågstadiet, men dessvärre så har inte fotbolls laget presterat så där jätte bra sedan 1985. Fast Black Hawks vann ju Stanley Cup nu senast. Så jag ska inte gnälla allt för mycket.

Testade på NFL 11 (PS3) idag, och drömde mig bort till den dagen då Bears vinner Super Bowl igen (sjukt grymt spel btw!). Men, men man får njuta utav guld året 85´ tills vidare. Året då Bears var oslagbara. Nu är det sängen för min del. Tack och god natt!/Robin
Gaming Ground Sverige

Paolo Roberto - Den stökiga killen som vart en stjärna


Även om Paolo inte vann några tyngre boxning titlar. Så var han ändå en satans fighter.

Tänkte ta upp en riktigt skön lirare så här på fredags kvällen. En person som sysslat med allt ifrån boxning, matlagning, träningsprogram, skriva böcker till att medverka i större svenska filmer. Jag syftar givetvis på Paolo Roberto.

En person som haft en minst sagt stökig uppväxt och ungdom. Därför var det skit roligt att kolla på en gamal intervju med han (från 80talet någon gång). Man har svårt att tro att den unga Paolo och den vi känner idag, är samma person. För min del så förknippar jag Paolo lika mycket för hans boxning som hans sköna personlighet.

Han är väldigt rak och har en härlig humor. Somlig ansåg att hans match mot argentinaren Sebastian Lujan (som han förlorade på K.O) var slutet på hans karriär. Det var möjligtvis slutet på hans boxnings karriär, men hans kärriär i stort var långt ifrån över.

Där en dörr stängs, så öppnas andra. Sådant var fallet för Paolo. Han medverkade ju nu senast i succé filmen "Flickan som lekte med elden" t.ex.

Så ja, Roberto är ett levande bevis på att man visst kan ändra på sitt liv till det bättre om man bara vill. Därför har han varit en insperationskäll för mig i flera år. Inget är gjutet i sten, livet är formbart och löst precis som vatten. DU gör livet till det du vill att det ska vara.

"Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend." -
Bruce Lee/Robin
Gaming Ground Sverige

Jurassic Park chipsen - Som om gud gjort domJag är ingen gotte gris precis, men det finns en typ av snacks som jag aldrig glömt bort. Det till trots att det säkert är minst 12år sedan dom såldes. Jag pratar om Jurassic Park chipsen, dom var formade som små dinosaurier har jag för mig. Men det som jag minns är/var dess smak.

En smak som bestod utav chill och tomat. Gott så innåt helvete smakade dom. Men dom slutades att säljas efter första filmen har jag för mig. Rätt komiskt, typ dom bästa chipsen/snacksen ever. Och dom togs bort från hyllorna.

Någon som känner för att lätta på hjärtat sitt över vilket snacks som är sin favorit?

/Robin
Gaming Ground Sverige

Michael Jackson magin lever vidare - Vision 22 november


Undrar just hur mycket kalorier MJ kunde bränna under en enda show? rena super workout programmet.

Det här har nog hörts utav dom flesta, men det skadar inte att ta upp det igen. Det släpps en riktig nice MJ samlingsbox nu i november (den 22 november för att vara exakt). Med en massa gott och blandat filmer för fansen att njuta av (35st+ kort filmer).

Nästan 5timmar av MJ filmer, inte illa pissat måste jag säga, och allt är remastered också (bättre ljud, bild osv). Frågan är dock hur pass myckat av allt i boxen som är nytt material?, alltså sånt som man inte sett förut. Men å andra sidan, boxen ligger på under 300kr i pris.

Så det är nog ett ganska givet köp för dom flesta MJ fansen./Robin
Gaming Ground Sverige

Steven Lopez - Soul sisters


Nog har Steven talang alltid.

Tänkte tipsa er alla om en hel grym konst artist vid namn Steven Lopez. Såg ett utav hans verk idag, och killen är verkligen pure talent. Hans målning utav Aretha Franklin skulle jag lugnt vilja ha hängandes på min vägg. Det märks att han målar och skissar med kärlek.

Ge killen lite creed när ni checkar in hans hemsida + verk, för det är han verkligen värd./Robin
Gaming Ground Sverige

Funkadelic - funkalicious!


Ett great album från 1978.

Nu ska vi åka way back in time. Till 70talet för att vara exakt. Jag har alltid gillat funk, ialla fall så långt som jag kan minnas. Räckte med att jag hörde Bootsy Collins en enda gång, sedan var funken min grej. Och på tal om Bootsy, han var medlem i bandet Funkadelic än gång i tiden.

Ett band som utan tvekan bidrog stort till att musikgenren funk (vet inte om dom var först, men dom är en utav dom kändaste grupperna) slog igenom på allvar. Från 1968 till 1981 så hann dom med att släppa 15st studio album, 1 live album och flera samlings album.

Skönare musik får man leta efter, give em a try!/Robin
Gaming Ground Sverige

Dubbel K.O. - Dubbelt upp är inte alltid = epic Win


Som det vanligen brukar se ut inom fightingens värld. En knockad motståndare och en segrare.

Det händer att man ser en fighter bli knockad. Men två stycken i samma match? då hoppar man till. Det här var verkligen något man var tvungen att se med egna ögon för att tro på. Jag har aldrig äns hört talats om en fighting match där båda snubbarna knockat varandra nästan exakt samtidigt.

Det är helt insane. Det här måste ni bara se!/Robin
Gaming Ground Sverige

Vindictus Online - gratis Hack & Slash mmorpgFick höra om Nexon´s gratis hack & slash mmorpg Vindictus för någon dag sedan. Så jag kollade på trailern precis, man har svårt att tro att spelet kan vara gratis. Men tyvärr så är spelet bara tillgängligt för den amerikanska och Japanska publiken, än så länge ialla fall.

Spelar i EU räknas att få komma igång och spela senare i år. För dom som är bekanta med Mabinogi Heroes, så är alltså Vindictus en prequel till det spelet (utspelar sin innan Mabinogi). Karaktärs skaparlägret tycks vara väldigt avancerat för ett gratis spel måste jag säga, för att inte tala om level systemet.

Verkar även vara gott om olika raser och klasser. Men kan Vindictus bli en giftig Wow dödare? vi får se./Jonas
Gaming Ground Sverige

Buck and the coin of destiny - Samla mynt i hyperdrive fart


Kanske är en släktning till kaninen i Alice i underlandet?. Med tanke på att han också hade bråttom 24/7.

Kom att tänka på Wonderboy faktist när jag såg trailern för Buck. Just det där att man far fram i en satans fart och samlar på sig hjärtan och grejer. Om inte annat så kan det väl vara förklädd Sonic i en kaninkostym?.

Ser rätt kul ut ialla fall, och för en liten slant så får man många timmars underhållning till sin iphone, ipad eller ipod touch. Man riktigt känner hur kaninen nästan springer och hoppar ut ur skärmen!, inför skaffa ASAP.

"Join Buck the Bunny in his quest to find the mysterious and magical Coin of Destiny in this side-scrolling adventure!

Collect coins and double jump your way through randomly-generated levels - from perilous forests and lava caverns to ancient castles and a fleet of pirate ships - to find the Coin's resting place. Choose your difficulty in Story Mode, featuring animated cut-scenes and in-game achievements. When you're done with Story Mode, play each level separately in Arcade Mode, where you can rack up the highest score possible in a never-ending gauntlet of peril.

On your journey, you'll encounter coin bonuses, health boosts, and invincibility power-ups that let you smash through your enemies, transforming Buck into a knight, pirate, and more!"


Features include:


- Randomly generated levels
- Animated cut scenes
- Endless arcade mode
- OpenFeint and Game Center support for achievements, leaderboards and score sharing/Robin
Gaming Ground Sverige

Bill's Tomato Game - Tomater på språng!Vid första anblicken så har man lite svårt att troma att Bill´s Tomato game är ett pussel spel. Men låt er inte luras, för det är just precis vad det är. Psygnosis Tomat spel från 1992 för Amiga och Atari ST, hör till ett utav dom bättre pussel spelen till Amiga.

Men det som man verkligen lägger på minnet är musiken som Mike Clarke stått för. Och för dom som undrar varför spelet heter just "Bill´s Tomato Game", så är det för att skaparen utav spelet heter Bill Pullan. Det fanns faktist planer på att släppa BTG för Mega Drive, men dom planerna lades på is. Dock, så såldes en prototyp utav spelet för ett år sedan./Robin
Gaming Ground Sverige

CAVALERA CONSPIRACY - Sepulturas själ


Dom bägge Cavalera bröderna Max och Igor spelar i samma band igen. Awsome! säger jag bara.

Nattens sista inlägg blir ett aggresivt sådant. Då det handlar om två bröder som varit metal stjärnor sedan tidigt 80tal. Jag pratar om Max och Igår, som spelat i bandet Sepultura tidigare. Men dom bägge eldsjälarna trummar nu vidare i deras band Cavalera Conspiracy.

Jag är knappast ensam om att tycka att Max & Igor var/är Sepulturas själ. Så fort som Max stack efter roots albumet, så vart inget sig likt. Sepulturas nya sångare Green är all right, men han är inte Max som sagt. It´s just not the same any more.

Och när Igor lämnade Sepultura, då fanns det knappt någon magi kvar. Det är väl lite som i fallet med New GnR. Där bara Axl och Dizzy är dom ENDA kvarvarande orginalmedlemmarna utav GNR.

Men back on topic. Cavalera bröderna har ett nytt album på G inför 2011, tills vidare så kan jag rekommendera deras Inflikted album från 2008. Då återstår bara att säga tack för mig och god natt!/Robin
Gaming Ground Sverige

Conan o brien - Den roligaste talk hosten


Jag har ett erkännande att göra. Jag pissade nästan på mig av skratt när Conan skulle leka krokodil jägare ihop med Steve Irwin.

Dags för lite skratt och stoj så här på kvälls kvisten. Conan O Brien har underhållt mig i bra många år nu, och när han tog över The Tonight Show (efter Jay Leno, som nu är tillbaks igen). Så anser ialla fall jag att showen vart ännu roligare, inget ont om Jay. Men Conan är Conan.

Jag är dock glad för att Jay är tillbaks på sitt gamla jobb och att Conan återgått till sin show. För Jay och Conan är dom bästa talkhost programmen. Men om jag bara får välja en talkhost som den roligaste, så är det Conan.

Killen upphör aldrig att förvåna och överaska än, när man minst annar det. Man märker även att hans gäster har hur roligt som helst. Conan är som ett förvuxet barn i en stor leksaks affär, han är precis över allt och far./Robin
Gaming Ground Sverige

super-meat-boy - En köttbit som du inte vill äta


Ehrm, sorry för att jag ätit upp dina släktningar i typ 26års tid.

Köttbullar och stek i all ära, men Meat boy tar ändå priset. En del har sagt att spelet är det nya Super Mario. Sure, why not. Meat Boy är ju trots allt ett plattforms spel, som dessutom har "Super" i titelnamnet. Skaparna/utvecklarna Tommy Refenes och Edmund Mcmillen (Team Meat) har fått en hel del positiv respons på sin köttiga hjälte.

Dock då genom deras flashspel med samma namn (som släpptes redan i oktober 2008). För dom som har tillgång till en 360, så släpps Super Meat Boy idag (för 800MS poäng, så blir SMB ditt!). För oss andra som har Pc, Wii eller Mac, vi får snällt vänta tills i november. Priset är ännu okänt för de övriga formaten./Robin
Gaming Ground Sverige

C64 tunes - The FireFlowerMed tanke på hur dystert vädret är runt om nu i stora delar utav Sverige. Så kan nog glada C64 toner värma upp i kylan. Jag hörde talas om den engelske C64 musikern Rob Mortimer Aka Fire Flower via en bekant bara för ett par minuter sedan.

Jag gillar hans musik väldigt mycket, han har gjort flera remixar utav kända C64 låtar/spel. Ta bara hans Rob Hubbard Goldrunner Remix. En låt kan inte bli mycket mer epic än så. Lyssna och njut! (obs! endast Goldrunner Remixen är gjord utav Rob. Dom andra låtarna har andra personer remixat)./Robin
Gaming Ground Sverige

Critters - Hungriga små hårbollar från yttre rymden


Det där med att köpa hamstrar som gått på anabola. Var nog ingen bra ide.

Avslutar kvällen med ett litet filmtips. Dom flesta känner nog igen Gremlins filmerna. Men Critters är ni nog inte fullt lika bekanta med kanske. Filmen kretsar kring ett gäng hungriga små hårbollar som tagit sig ner till jorden, i jakt på mat. Vill säga oss (människor).

Till våran räddning så kommer två stycken intergalaktiska prisjägare, som ska jaga rätt på och fimpa dom små liven. Det finns 4st Critters filmer till antalet, men jag har bara sett första filmen. Och det gjore jag när jag var 6-7år kanske, vart rätt så mörkrädd efter det haha.

En rolig fotnot är att Leonardo Dicaprio hade en roll i Critters 3 från 1991. Jag vet inte hur dom övriga filmerna är, men den första filmen är sevärd ialla fall. Något att hyra, skaffa inför Halloween kanske?

Med det sagt, god natt kära läsare./Robin
Gaming Ground Sverige
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy