n1wzAdy

Brutal Legend


Tror det inte undgått särskillt många att Tim Schafer (Grim Fandango, Full Throttle, The Secret of monkey island, Psychonauts,) och hans företag Double Fine Productions håller på med ett litet spel vid namn ”Brutal Legend”. Som på pappret ser ut att vara det grymmaste spelet som någonsin gjorts.

Personer som medverkar i spelet är bland annat Jack Black (den jack black yes, the jack black) som gör rösten åt huvudkaraktären i spelet ( Eddie Riggs, vars namn är baserat på Iron Maiden´s maskot Eddie). Andra som gör röster åt flera olika karaktärer i spelet är Lemmy Kilmister (Motörhead), Rob Halford (Judas Priest) och Lita Ford (The runaways).

Brutal Legend beskrivs lättast som ett action/äventyrs spel. Som helt baseras på heavy metal influenser. Man spelar som ”Eddie Riggs” en helt vanlig snubbe som diggar heavy metal som av misstag teleporteras till en hårdrocks värld. Där precis ALLT handlar om grymma gitarr licks, djävuls tecknet och headbaning to you drop.

Man dödar monster genom att slå ihjäl dom med sin gitarr eller genom att spela gryma riffs på metal yxan. Om ni sett filmerna ”Heavy Metal” diggar heavy metal och älskar Tim Schafers tidigare spel så är det här ett måste för er.

Spelet beräknas komma ut nån gång under 4kvartalet i år till PS3 och 360 och ges ut av EA. Jag personligen kan knappt vänta. Jag är ett stort fan av hårdrock/heavy metal och Tim Schafer. När det här spelets släpps så kommer det att vara som en atombomb byggt på heavy metal släpps på jorden.

Jag vet ialla fall en som kommer att headbanga sig igenom det här metal äventyret. Den någon är jag.

Never say die, rock n roll will live forever.

Mer information: http://www.brutallegend.com/

Boka på GamingGround.se

/Robin
The Gaming Ground
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy