n1wzAdy

Dead State - Ett Indie Zombie RPG spelcomment_here

dead state
Det är inte varje dag som man får se ett turordningsbaserat Zombie RPG spel. Awesome!
 
Jag kan lugnt hålla med projektledaren utav Dead State. Zombie genren är verkligen helt söndertrasad nu mera. Då det släppts hur många Zombie spel som helst på kort tid, man har liksom mjölkat sönder konceptet helt. Oftast så handlar det inte heller om skräck, utsatthet eller om överlevarna.
 
Utan enbart om ren action, skjut på allt som rör sig osv. Men det vill DoubleBear Productions ändra på med deras Zombie RPG titel Dead State. Jag (precis som många andra) tänkte direkt på ett X-com, fast med Zombies. Det är faktiskt inte så långt ifrån sanningen.
 
Fast Dead State är mer personligt, och handlar om överlevarna och deras tuffa vardag. Man kan väl i korta drag säga att Dead State mycket väl kan bli den mest trovärdiga Zombie apocalypse simulatorn. Det är liksom mer verklighetstroget och trovärdigt.
 
Eftersom människor kan ljuga, förråda och döda varandra för sin egen vinnings skull. Allt det (och mer där till) kan äga rum i Dead State. För att inte tala om att man måste vara väldigt reserverad på vem/vilka man släpper in på livet.
 
För främlingen ifråga kan ju vara allt ifrån en psykopat, brottsling till en person som är infekterad. Man kan väl säga att man i stort sätt inte kan lita på någon till 100%. Allt det här gör Dead State ytterst intressant i mina ögon, då det troligen kommer att skapa en hel del intressanta scenarium i spelet.
 
Turligt nog så fick DoubleBear in de pengarna som de behövde via kickstarter (mer än de behövde till och med). Så Dead State är redan i fullproduktion. Och jag ser verkligen fram emot att få spela Dead State så fort som möjligt!
 
Produktbeskrivning:
"Dead State is a compelling, high-tension RPG set at the beginning of the zombie apocalypse by Brian Mitsoda (Black Isle Studios, Troika Games, Obsidian Entertainment, DoubleBear Productions)."
 


robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy