n1wzAdy

Kuratas - Hur man styr en riktig mecha robotcomment_here

kuratas
Ja, roboten är 100% äkta. Och har man ett par miljoner liggandes. Så kan man köpa en helt egen custom made Kuratas mecha robot.
 
Det vart nästan lite "Ah ha! vad var det jag sa!" över det här ämnet. När jag var riktigt liten så brukar jag drömma mig bort helt i Macross och Transformers. Jag ville kort sagt bli en Mecha robot pilot. Men det här var ju på 80 och början utav 90talet.

Så det var ju bara helt absurda fantasier och drömmar. Men innerst inne så hade jag på känn att man i framtiden skulle kunna ta fram riktiga Mecha robotar. Gissa vad, japanerna har gjort just precis det. Suidobashi Heavy Industry har nämligen lyckats utveckla sin helt egen Mecha robot, som de döpt till Kuratas (som visades upp för allra första gången under Wonder Fest 2012 i Tokyo).
 
Det här räknas helt klart till något utav det coolaste jag någonsin sett i hela mitt liv. Men lugn, det blir bättre. Kuratas har ett inbyggt vapensystem också (ej skadliga för människor). Bla en raketkastare (den skickar iväg vatten bomber), och två miniguns som kontrolleras utav Mecha pilotens leende.
 
Ler piloten, så skjuter Kuratas iväg 1000tals små plast kulor (bollar?). Roboten går på bensin och diesel, och topphastigheten ligger på 10km timmen. Kontrolsystemet är väldigt avancerat, antingen kan man styra Kuratas via en joystick (master/slave), eller så gör man det via ett Kinect interface.
 
Man kan till och med köpa sig en helt egen custom made Kuratas. Kruxet är bara själva priset. Ett pris som ligger på flera miljoner kronor. Men har man pengarna, och vill förverkliga sina drömmar. Så, ptja, varför inte?
 
Källa: techcrunch
 


robin
/Robin E
The Gaming Ground
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Comment here!


super mario


- No spam or surreptitious ads thanks!

- Keep a good tone. And please avoid personal attacks etc.

- Criticism is okay. As long as it is constructive

- The comments you make will be answered here on our website.

you Your name:
Remember me?
mail Your Email address (It will not be published)

home Your homepage or blog address:


write_us Your comment:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

bloglovin
bloglovin
We need your support! (why?)
TGG 2.0 webvoter-poll
What should we do more of on TGG 2.0?
Anime and Manga
Movies
Hardware and software
Interviews
Gaming videos
Reviews
Contests
gg_banner


overklockedremix


childs_play


eks kristaller
This ad space is for sale!
feedback
cookies
tgg v2 logo
v1.7 ©2012-2013 *the gaming ground* allrights reserved
Privacy Policy